Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

Ce mai face și cât de schimbată e Teodora Mocanu, fosta iubită a lui Eusebiu Cristea de la Insula Iubirii

Teodora Mocanu și partenerul său, Eusebiu Cristea, veneau la Insula Iubirii împreună, convinși de faptul că relația lor va trece testul suprem al iubirii.

Cum arată acum Teodora Mocanu de la Insula Iubirii

Antena 1

„Vrem să vedem adevărata față a partenerului. Eu m-am înscris la emisiune. Cred că ne testăm amândoi. A fost o joacă – mă plictiseam la birou… Am vizionat două sezoane din Insula Iubirii… Mi s-a părut interesant.

Nu mi-a dat nici un motiv de îngrijorare de când suntem împreună, dar nici eu nu am căutat. Consider că m-am maturizat și nu mă uit în telefon… Ce nu știu nu-mi face rău”, spunea Teodora la vremea aceea.

Marea lor surpriză a fost să constate că lucrurile nu stau deloc așa. Odată ce s-a simțit mai liber, fără Teodora alături, care obișnuia să îi coordoneze fiecare mișcare, Eusebiu s-a destins și s-a bucurat din plin de compania ispitelor.

De-a lungul episoadelor celui de-al cincilea sezon Insula Iubirii, viciile lui Eusebiu au ieșit rând pe rând la iveală.

Ba mai mult, chiar el le-a expus cu nonșalanță. La unul dintre testimoniale, partenerul de atunci al Teodorei afirma fără jenă că uneori apelează la serviciile damelor de companie.

Citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Oancea de la Insula Iubirii? Fostul iubit al Giei și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut

De cealaltă parte, deși reticentă la început, bruneta s-a apropiat mult de Mircea, cel despre care mărturisea că o face să se simtă femeie și că un astfel de bărbat își dorește lângă ea.

În ciuda momentelor frumoase petrecute de cei doi, Teodora și Mircea Moldovan Radu nu au rămas împreună.

Cum arată acum Teodora Mocanu de la Insula Iubirii

În prezent, Teodora Mocanu pare foarte preocupată de cariera sa. Frumoasa brunetă are mai multe locuri de muncă și lucrurile par să meargă foarte bine pentru ea.

Fosta concurentă este și într-o formă fizică de zile mari, deși nu se mai află la vârsta adolescenței.

Ea postează des imagini din vacanțe și îi ține la curent pe cei care o îndrăgesc cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Citește și: Cine este și cum arată Simona, iubita ispitei Mircea Moldovan Radu de la Insula Iubirii - GALERIE FOTO

Totuși, Teodora este foarte discretă în privința vieții sale sentimentale, pe conturile sale de socializare neexistând nicio imagine cu vreun bărbat.

Publicată de Teodora Mocanu pe Vineri, 1 ianuarie 2021