Live acumI mai mult umor
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Cine este și cum arată Simona, iubita ispitei Mircea Moldovan Radu de la Insula Iubirii - GALERIE FOTO

Mircea Moldovan Radu este unul dintre cei mai râvniți bărbați, iar cuceririle lui din cadrul show-ului Insula Iubirii susțin acest lucru.

Mircea Moldovan Radu este unul dintre cei mai râvniți bărbați

Antena 1 & Instagram

Înalt, cu ochii verzi, Mircea a reușit să le cucerească cu ușurință atât pe concurentele de la Insula Iubirii, dar și pe femeile din fața televizoarelor.

De-a lungul timpului, bărbatul s-a apropiat de mai multe femei în cadrul emisiunii, unde a fost ispită, dar nicio relație nu s-a concretizat. El declara că s-a îndrăgostit de Mirela Baniaș și părea că este reciproc.

Cu toate acestea, bruneta a putut renunța la iubirea pentru Ionuț Gojman, chiar dacă acesta renunțase la ea pentru a deveni ispită în sezonul 5.

Citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Oancea de la Insula Iubirii? Fostul iubit al Giei și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut

De asemenea, Mircea s-a mai apropiat de Teodora Mocanu, cea care a venit alături de Eusebiu Thailanda, însă pare că nici această relație nu a fost de lungă durată.

Cine este și cum arată iubita lui Mircea de la Insula Iubirii

Deși a urmat o perioadă în care nu a dorit să se afișeze cu nicio parteneră, Mircea a decis că este timpul să facă o schimbare atunci când a întâlnit-o pe cea care i-a furat iremediabil inima.

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Ionuț Gojman după participarea la Insula Iubirii. Cu ce se ocupă și cine e tânăra care l-a cucerit

Așa că, în luna iulie 2020, fosta ispită de la Insula Iubirii a oferit câteva detalii despre cea mai importantă femeia din viața lui.

"E italiancă, seamănă cu Monica Bellucci, are 1,80 înălțime", spunea el atunci.

Conform spuselor lui, partenera sa a fost model, iar în prezent lucrează în domeniul farmaceutic, dar a fost handbalistă și îi place să picteze.

De asemenea, Simona, căci acesta este numele ei, este pasionată de sport și pare să petreacă mult timp în sala de antrenament.

Citește și: Îl mai ții minte pe Răzvan, iubitul lui Cati? Ce mai face și cum arată la mai bine de doi ani de la participarea la Insula Iubirii

Ce spunea Mircea Moldovan Radu despre iubirea adevărată

În cadrul unui interviu acordat site-ului a1.ro, Mircea Moldovan Radu a vorbit despre ce înseamna, din punctul său de vedere, iubirea adevărată.

”Dacă aș încerca să descriu „iubirea adevărată" aș spune că este ceea ce îți dorești, ceea ce simți, ceea ce dăruiești fără să te intrebi de ce sau dacă merită.”, a afirmat el.

Întrebat fiind dacă este de părere că există pentru fiecare persoană cineva „predestinat”, el a răspuns: ”Cred în asta. Și, de obicei, acea persoană vine atunci când renunți să o cauți. Ești atras de obicei de anumite caracteristici ale unei persoane, dar nu este întotdeauna predestinată ție.

Video