Căutare Live

Îl mai ții minte pe Bogdan Oancea de la Insula Iubirii? Fostul iubit al Giei și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut

Bogdan Oancea și-a câștigat locul în rândul celor mai controversați concurenți din istoria show-ului Insula Iubirii de la Antena 1.

Bogdan Oancea este unul dintre cei mai controversați concurenți din istoria show-ului Insula Iubirii

Antena 1

Tânărul pășea în Thailanda la brațul iubitei sale, Gia, o femeie matură și mai în vârstă decât el. Cei doi veneau cu gândul să-și testeze relația care, din punctul lor de vedere, întâmpina dificultăți.

Ce a urmat i-a lăsat cu gura căscată atât pe telespectatori, cât și pe iubita lui Bogdan, care nu l-a mai recunoscut pe bărbatul alături de care petrecuse vreme de șapte ani.

De ce e Bogdan Oancea unul dintre cei mai controversați concurenți de la Insula Iubirii

Ajuns doar de câteva ore pe insula tentațiilor, Bogdan a început să se sărute cu ispitele feminine, însă nu s-a oprit aici. Concurentul și-a încercat norocul și cu bărbații din concurs, flirtând fără nicio jenă cu aceștia.

Citește și: Geanina de la „Insula iubirii” s-a schimbat complet! Cum a apărut la botezul fiului ei

Văzând imaginile, Gia a încercat să-l apere pe bărbatul iubit: „Într-adevăr, în anturajul lui, au fost interacţiuni de tipul ăsta, dar la modul de teribilism, să-i şocăm pe ceilalţi, nimic deosebit. Par foarte multe glumiţe cu tentă de genul, dar mi se pare că a dus-o prea departe şi insistă pe asta. Înţeleg că este un tipar care se repetă. Sunt lucrurile pe care le aflu şi eu ca şi voi.

Atunci am privit situaţia ca pe o glumă. În afară de cazul izolat de care am povestit, nu ştiu de altceva. În honeymoon a fost o tâmpenie, o glumă pe care am pornit-o eu. Am zis că mergem în piscină, am zis în glumă că iau bermudele lui, fără niciun fel de gând. El a zis că ia costumul de baie şi… Nici măcar nu era o provocare”.

Citește și: Diana de la „Insula iubirii”, în ipostaze senzuale pe internet! Imaginea pe care doar iubitul o vedea până acum

Cum arată acum Bogdan Oancea de la Insula Iubirii

Dacă în timpul filmărilor pentru Insula Iubirii, avea părul blond și lung, Bogdan pare alt om în prezent. Tânărul s-a tuns și a rămas la culoarea sa naturală, lăsându-și barba să crească.

De asemenea, a renunțat și la stilul vestimentar excentric, optând pentru ținute simple și mai masculine.

Citește și: Ce mai face Marinela Mavrodin, fosta concurenta de la "Insula Iubirii". Cine este cel care a cucerit-o

Schimbări au avut loc și în viața sentimentală căci, la scurt timp după experiența de la Insula Iubirii, el și Gia au decis să meargă pe drumuri separate.

Acum, Bogdan Oancea și-a refăcut viața alături de o frumoasă blondină, Maria, cu care postează des imagini în mediul online.

Cine este și cum arată Simona, iubita ispitei Mircea Moldovan Radu de la Insula Iubirii - GALERIE FOTO... Ce mai face și cât de schimbată e Teodora Mocanu, fosta iubită a lui Eusebiu Cristea de la Insula Iubirii...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Ultimele știri
x