Antena Căutare

Ce bolid de lux conduce ispita Teo Costache de la Insula Iubirii sezonul 8. Nu mulți își permit o astfel de mașină

Teodor Coastache, ispita masculină din sezonul 8 Insula Iubirii, conduce un bolid de lux. Tânărul în vârstă de 26 de ani a publicat un videoclip cu mașina lui pe contul de TikTok. Nu mulți își permit o astfel de „bijuterie”.

Galerie
Teodor Coastache, ispita masculină din sezonul 8 Insula Iubirii, conduce un bolid de lux | Antena 1

Teodor Costache, ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8, se mândrește cu o afacere de succes. Încă de când și-a făcut apariția la castingul reality show-ului, tânărul a dezvăluit că are un business profitabil.

Puțini sunt cei care știu faptul că tatăl acestuia a pus bazele unei afaceri cu toalete ecologice. Teo Costache a decis să își ajute părinții, implicându-se în acțiunile firmei. De asemenea, se pare că profesia de antreprenor i se potrivește de minune tânărului.

Citește și: Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy

Ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8 câștigă sume importante de bani din business-ul pe care îl are. Deși este foarte discret în ceea ce privește veniturile sale și viața personală, acesta nu ezită să publice imaginii sau filmulețe cu traiul scump pe care îl duce.

Articolul continuă după reclamă

Ce bolid de lux conduce Ispita Teo Costache de la Insula Iubirii. Cum arată mașina la care mulți visează

La finalul lunii iulie, Teo Costache a distribuit pe contul său de TikTok un videoclip cu mașina pe care o conduce. Toți au rămas surprinși de bolidul de lux pe care îl are tânărul la vârsta de 26 de ani.

Prin intermediul postării, ispita masculină a dat de veste că a apelat la o schimbare pentru „bijuteria” la volanul căreia este văzut în trafic. Acesta a decis să își pună pe mașină un stickere auto controversat.

Citește și: De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus ispita despre apariția lui în bolidul controversat

De asemenea, oamenii din mediul online nu au putut trece cu vederea faptul că Teo este posesorul unui bolid de lux. Se pare că tânărul conduce un model nou de BMW X6. Prețul unui astfel de autovehicul poate porni de la 70 de mii de euro și poate ajunge până la 100.000 de euro, în funcție de anul de fabricație și dotările mașinii, conform unui site de vânzări auto.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Videoclipul ispitei masculine a generat mai bine de 14 mii de like-uri pe TikTok și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

„Vai, asta mai lipsește să văd în trafic!”, „Aoleo, ești mai bogat decât Cornel!” sau „Iustina Loghin, n-ai vrut în X6”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

Mai mult, internauții s-au amuzat copios de faptul că Teo Costache și-a lipit pe mașină stickere cu numele Cornel, partenerul Iustinei Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8. Gestul său a luat prin surprindere pe toată lumea, motiv pentru care reacțiile nu au întârziat să apară.

De ce s-a înscris Teodor Costache la Insula Iubirii sezonul 8

Teodor Costache s-a numărat printre cele mai îndrăgite și apreciate ispite masculine de la Insula Iubirii sezonul 8. Acesta a pășit în Thailanda cu o experiență vastă în arta seducției.

Tânărul a dezvăluit că, de-a lungul timpului, a „furat” o mulțime de domnișoare din brațele partenerilor. Așadar, scopul său pe insulă a fost să le testeze pe concurente, ajutându-le să descopere dacă sunt sau nu în relația potrivită.

De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus ispita despre apariția lui în bolidul controversa... Insula Iubirii sezon 8. Diandra, reacție neașteptată după ce Iustina a jignit-o în emisiune. Ce a putut să spună ispita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x