Antena Căutare

De ce conduce Alin Simoiu de la Insula Iubirii o mașină roz. Ce a spus ispita despre apariția lui în bolidul controversat

Alin Simoiu de la Insula Iubirii a răspuns la o întrebare care se afla pe buzele tuturor. În ultima perioadă, bărbatul a fost surprins conducând o mașină roz, iar zvonurile nu au întârziat să apară. Ispita masculină a dezvăluit că bolidul de lux este al său.

Galerie
Alin Simoiu de la Insula Iubirii a răspuns la o întrebare care se afla pe buzele tuturor. | Antena 1 & TikTok

Alin Simoiu se numără printre ispitele masculine care au făcut furori în rândul concurentelor la Insula Iubirii. Acesta a cucerit fetele și telespectatorii cu felul său carismatic, dar și cu aspectul fizic de invidiat.

La vârsta de 30 de ani, bărbatul se mândrește cu o afacere de succes. Alin Simoiu este antreprenor, având trei business-uri: o flotă de mașini Uber, vinde autoturisme aduse din Germania și produse pentru agricultură.

Un lucru este cert, ispita masculina face bani frumoși din afacerile pe care le are. Acesta duce o viață lipsită de griji și își poate permite tot ceea ce își dorește. De curând, Alin Simoiu a fost filmat în timp ce conducea un bolid de lux, însă un detaliu a atras atenția privitorilor.

Citește și: Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lui Dany Boy

Articolul continuă după reclamă

Toți au rămas fără cuvinte atunci când au văzut că mașina în care se află bărbatul este roz. Mulți au speculat faptul că autovehiculul nu-i aparține bărbatului, ci unei persoane apropiate acestuia.

Recent, Alin Simoiu a avut o intervenție telefonică la „Fiertzi pe Insulă”, podcast moderat de Florin Ristei și Speak, unde a vorbit despre apariția lui controversată din mașina de culoare roz. Mai mult, ispita masculină a confirmat că bolidul de lux este chiar al lui.

De ce are Alin Simoiu o mașină roz. Ce a dezvăluit ispita masculină de la Insula Iubirii

Alin Simoiu a declarat că și-a făcut mașina roz pentru a ieși în evidență. De asemenea, bărbatul a mai susținut că îi place să fie diferit. Așadar, acesta a luat decizia să facă o schimbare controversată la bolidul său de lux.

„Pentru că sunt diferit de ceilalți, să mă evidențiez cumva. Prima reacție este: ”Este mașina iubitei tale, nu?”. Nu, am colantat-o eu să fiu diferit”, a povestit ispita masculină la „Fiertzi pe Insulă”.

De ce a decis Alin Simoiu să revină în sezonul 8 Insula Iubirii

Alin Simoiu s-a întors la Insula Iubirii sezonul 8 cu o experiență vastă artele seducției. Acesta a participat și în sezonul 7 al reality show-ului, unde s-a apropiat foarte mult de Bianca Giurcă, tânăra care a picat în ispită alături de el.

Ispita masculină a revenit în Thailanda cu forțe proaspete, făcând „ravagii” în rândul concurentelor. Simona, Maria și Iustina au fost cucerite de ochii săi și zâmbetul seducător. Cele trei fete și-au arătat interesul față de el, însă Alin Simoiu și-a concentrat atenția asupra unei singure concurente.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Maria a răspuns la cea mai picantă întrebare. Ce s-a întâmplat de fapt între ea și Cornel

Bărbatul a încercat să se apropie de Maria. După câteva întâlniri împreună, aceștia au mers și la dream date. Chiar dacă tânăra își dorea o relație cu ispita masculină, Alin Simoiu nu a făcut niciun pas important către ea.

În prezent, ispita masculină își dorește să își întemeieze o familie. Așadar, acesta se gândește serios să renunțe la rolul de ispită, după finala sezonului 8 Insula Iubirii.

Cu ce se ocupă Maria de la Insula Iubirii în prezent. Cum își câștigă banii și ce loc de muncă ar avea fosta iubită a lu... Ce bolid de lux conduce ispita Teo Costache de la Insula Iubirii sezonul 8. Nu mulți își permit o astfel de mașină...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x