Live acumFilm: Regatul secret (SUA 2013)
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat la Insula Iubirii, episodul 9, sezonul 5! Geanina a rupt tăcerea la Bonfire, iar Radu Vâlcan a  reacționat: ”Iubitul tău nu te iubește!”

Cel de-al nouălea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” a fost cu totul și cu totul exploziv, întrucât decizia lui Andi de a fi aproape de Geanina, în detrimentul Denisei, a stârnit discuții aprinse între cele două.

Cel de-al nouălea episod al emisiunii ”Insula Iubirii” a fost cu totul și cu totul exploziv, întrucât decizia lui Andi de a fi aproape de Geanina, în detrimentul Denisei, a stârnit discuții aprinse între cele două.

La începutul emisiunii de la Antena 1, Andi, ispita de la Insula Iubirii, s-a arătat șocat de comportamentul Denisei: ”A existat întotdeauna un moment de declic, când persoanele își arătau adevărata viață. Nici Geanina nu e ușă de biserică, dar nu e la fel de versată ca Denisa. Mi se pare de nerecunoscut, e șocant comportamentul ei, nu-i face cinste.”, a spus Andi.

Citește și: Andi, șocat de comportamentul Denisei de la Insula Iubirii: ”E de nerecunoscut! A devenit o femeie vulgară!”

După Denisa a aflat că Andi o preferă pe Geanina, aceasta a declarat răzbunare celor doi, întrucât nu ”îi place să fie respinsă.”

De asemenea, Denisa și Geanina au avut o discuție tensionată, această arătându-se revoltată de comportamentul Geaninei, pe care o credea prietenă până de curând.

Citește și: Denisa și Geanina de la Insula Iubirii, la cuțite din cauza lui Andi: ”Văd pe fața ta că ești supărată!”

De cealaltă parte, Diana a dezvăluit că se consideră o femeie singură, motiv pentru care este dispusă să se implice într-o relație cu George, mai ales că episodul nouă al emisiunii Insula Iubirii le-a adus o vacanță la Bangkok, având în vedere că aceștia au câștigat un concurs.

Citește și: Se formează un cuplu?! Diana de la Insula Iubirii, hotărâtă să o ia de la capăt: ”Sunt dispusă să risc cu George!”

Nici Costas și ispita Nicoleta Dragne n-au fost într-un con de umbră, deoarece acesta i-a făcut o propunere indecentă: ”Vrei să faci un copil cu mine?”, a întrebat el.

Citește și: Aurel, propunere indecentă către Alexandra, la Insula Iubirii: ”Hai să ne iubim!” Ce plan diabolic pune la cale tânăra

Acest lucru i-a stârnit curiozitatea Nicoletei Dragne, care a provocat un Bonfire, din dorința de a afla adevărul despre cei doi: ”Vreau să aflu adevărul. Nu cred că unul e cel mai nenorocit și altul e sincer. Cred că adevărul e undeva la mijloc. Cine minte se-aseamană, dacă minte unul, minte și celălalt.”, a spus Nicoleta Dragne în cel de-al nouălea episod.

Nicoleta Dragne, confruntare supremă cu Geanina! Iubita lui Costas i-a dezvăluit un adevăr dureros: ”Mi-a luat o mașină!”

Cum vor evolua lucrurile între concurenții de la Insula Iubirii, află săptămâna viitoare, în episodul 10.

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro