Antena Căutare

Ce s-a întâmplat la ultima petrecere a concurentelor cu ispitele, la Insula Iubirii sezonul 7. Camerele au surprins totul

În ediția 18 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 19 august 2023, concurentele au avut parte de o petrecere unde fiecare a ales să fie înger sau demon. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat.

colaj foto cu ispite si concurenti de la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat la ultima petrecere de la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

În ultima seară pe care au petrecut-o alături de ispite, concurentele s-au putut bucura de o petrecere specială, unde tematica a fost legată de ideea de paradis și infern. Camerele de filmat au surprins ce s-a întâmplat la party.

Ce s-a întâmplat la ultima petrecere a concurentelor cu ispitele, la Insula Iubirii sezonul 7

În ediția 18 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, concurentele și ispitele au avut ocazia să se distreze la un party ce a adus stări între paradis și infern. Cei de la Insula Iubirii sezonul 7 s-au cosgtumat fie în îngeri, fie în demoni.

Citește și: Ce au făcut Claudia Florescu și Ema Oprișan în piscina cu spumă, la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni și Andrei Ifrim le-au ajutat

A fost momentul în care toată lumea s-a distrat din plin, fără reținere, fără limite, cu gândul că este ultima ocazie în care vor petrece împreună.

Atmosfera incendiară a fost completată perfect nu doar de decorul tematic, ci și de vinul Wine Crime, care n-a lipsit de la niciun date al concurenților.

Citește și: Bianca Giurcă și Alin Simoiu au avut parte de un dream date romantic, la Insula Iubirii. În ce ipostaze au fost surprinși cei doi

Ispitele au avut grijă să facă seara perfectă și greu de uitat, iar concurentele au profitat din plin de distracție, înainte de confruntarea de la ultimul bonfire. S-a cântat, s-a dansat, s-au făcut poze, s-au făcut băi în piscină și s-au făcut chiar și dezvăluiri. Bianca Giurcă a prins chiar curajul să îl sărute pe Alin Simoiu, după zile întregi în care s-a ferit să își arate adevăratele sentimente pentru ispită.

Distracția a continuat până la ore târzii ale nopții, iar vinul Wine Crime a adus tuturor nu doar voie bune și relaxare, ci și multe amintiri frumoase despre date-urile și aventurile prin care au trecut toți, în săptămânile petrecute în Thailanda, la Insula Iubirii sezonul 7.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

După 21 de zile petrecute în Thailanda alături de ispite, cuplurile au avut parte de un ultim bonfire cu Radu Vâlcan și concurenții au decis cum vor părăsi insula: singuri, împreună sau cu un alt partener.

Insula Iubirii sezonul 7 poate fi urmărită integral pe AntenaPLAY! Tot aici poți descoperi și Interviuri exclusive cu concurenții și ispitele.

Cine e și cum arată iubita lui Ahmad Daas, ispita de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce imagine a publicat cu tânăra pe Int... Insula Iubirii, sezonul 7. De ce nu mai țin legătura Andrei Ifrim și Claudia Florescu. Ispita a scos la iveală adevărul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x