Antena Căutare

Cine e și cum arată mama lui Andrei Rotaru de la Insula Iubirii, sezonul 8. Femeia se mândrește cu fiul ei

Andrei Rotaru este unul dintre concurenții de la Insula Iubirii din sezonul 8 care a stârnit un val de reacții din partea fanilor emisiunii, după ce acesta a fost primul care a căzut în ispită.

Galerie
Andrei și Cristina Rotaru sunt singurul cuplu de pe Insula Iubirii sezonul 8 care este căsătorit. | A1

Andrei și Cristina Rotaru sunt singurul cuplu de pe Insula Iubirii sezonul 8 care este căsătorit. Deși păreau că au relația perfectă, petrecând mult timp împreună, se pare că cei doi intraseră într-o monotonie, fiind căsătoriți de 9 ani.

Cum arată mama lui Andrei Rotaru

Cei doi au fost concurenți în trecut la Mireasă pentru fiul meu și s-au căsătorit în cadrul emisiunii. Pe-atunci, Andrei Rotaru a intrat în competiție deși el avea acasă o iubită pe nume Adina.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii. Imagini cu primul lor sărut la MPFM

Articolul continuă după reclamă

În cadrul emisiunii Mireasă pentru fiul meu, Andrei a avut de multe ori un comportament violent față de Cristina, iar drept mărturie stau toate video-urile cu cei doi din acea perioadă.

Între timp, însă, în cei 9 ani de când sunt căsătoriți, Cristina a spus că el s-a schimbat și e un alt om. Nu mai e gelos și e foarte temperat, demonstrându-I zilnic că o iubește.

De când au ajuns la Insula Iubirii, în sezonul 8, Andrei a spus că motivul pentru care s-au înscris în competiție este faptul că din relația lor lipsește pasiunea și s-a instalat obișnuința, dând astfel vina pe Cristina că nu e suficient de implicată ca și el.

Pe Insula Iubirii, Cristina nu și-a dat frâu liber pentru a se testa pe ea și a-și testa relația. Cu toate acestea, ea a motivat până acum că a făcut tot ceea ce a simțit și așa e și în viața reală când e acasă.

La polul opus, Andrei a ales să își dea voie să simtă și s-a apropiat de ispita Diandra. Cei doi s-au sărutat și petrec foarte mult timp împreună. Atunci când Cristina a văzut imaginile, a fost extrem de supărată și dezamăgită, spunând că nu înțelege de ce Andrei o rănește atât de tare și pentru ce se răzbună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: O nouă limită în cuplu a fost încălcată pe Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă. Andrei:„Prima oară când ne-am sărutat”

Cu ochii în lacrimi și copleșită de durere, Cristina a zis că nu îi înțelege gestul soțului ei și nu știe ce îi lipsește de a simțit el să își găsească fericirea în altă parte. Ea a plâns neîncetat din cauza durerii provocate de imaginile văzute cu cei doi.

După ce a văzut imaginile cu fiica ei plângând, mama Cristinei i-a transmis un mesaj emoționant, spunând că are toată susținerea ei și blamându-l pe ginerele ei pentru comportamentul său.

De partea cealaltă, se pare că Andrei are susținerea mamei lui. Vasilica Rotaru își sprijină fiul și a adăugat mai multe comentarii la postările fiului ei de pe TikTok.

Din imaginile ei de pe Facebook, reiese că Andrei a moștenit toate trăsăturile sale fizice de la mama lui. Cei doi seamănă foarte mult.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

Chiar dacă toată lumea îl critică în comentarii la postările sale de pe rețelele de socializare, Andrei este în continuare susținut de mama lui, Vasilica. Dovadă a faptului că ea se mândrește cu fiul ei stă fotografia ei de profil pe Facebook unde apare alături de Andrei.

Marius Moise si Cornel Luchian, întâlnire neașteptată între cei doi concurenți de la Insula Iubirii. Care a fost motivul... Cine e și cum arată iubita ispitei Marcel, Armina. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut după încheierea filmărilor sezonul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x