Antena Căutare

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii. Imagini cu primul lor sărut la MPFM

Povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru a început la show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu.

Galerie
Povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru a început la show-ul matrimonial Mireasă pentru fiul meu. | Antena 1

Andrei avea 27 de ani când a participat la preselecțiile sezonului 3 Mireasă pentru fiul meu. El afirma că a avut multe relații și că nu a înșelat niciodată. De cealaltă parte, Cristina avea 21 de ani și mărturisea că nu l-a uitat pe fostul iubit, cu care a avut o relație de câțiva ani.

Întrebat ce fete îi plac, Andrei spunea răspicat: ”Brunete, frumoase și sincere”. Cristina avea și ea preferințe: ”Îmi plac băieții înalți, bine făcuți. Nu-mi plac băieții slabi”.

”Eu sunt o persoană care se îndrăgostește la prima vedere. Pentru mine nu este, să spunem, ne mai cunoaștem, ne mai întâlnim și după te iubesc”, afirma Andrei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Mama Cristinei, reacție dură după episodul în care fiica sa plânge în hohote: ”Dezamăgire totală”

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru. Imagini cu primul lor sărut

După ce a intrat în casa Mireasă pentru fiul meu, Andrei a fost interesat de mai multe fete. Denisa era pe primul loc în preferințele lui Andrei. ”Ai tu ceva care-mi place mie”, îi spunea concurentul la MPFM.

Dar, în ciuda interesului arătat pentru concurente, Andrei era măcinat de dorul pentru fosta iubită și chiar a vrut să părăsească show-ul matrimonial pentru a se întoarce la ea.

În septembrie, Andrei povestea că e ceva ce nu a mai simțit niciodată. ”A fost o ceartă între noi, ne-am despărțit pentru o perioadă de timp. Ea nu mai voia să fie cu mine, după am vorbit cu ea și i-am spus ”da, vreau să mai fiu cu tine. Te iubesc, nu mai am deloc încredere în tine pentru lucrurile pe care mi le-ai făcut și m-ai dezamăgit.”

Apoi a spus: ”Vreau eu să văd dacă tu o să mă aștepți pe mine, cum te-am așteptat și eu pe tine. Să vedem dacă eu te iubesc cu adevărat și intru acolo și nu mă voi schimba. Poate o să primesc o scrisoare de la tine, poate un semn”. Dacă mă mai iubești, să știi că încă țin la tine și aș vrea să ne căsătorim”.

Fosta iubită a lui Andrei, Adina intra în direct și dădea bomba. Ea dezvăluia că nu s-au despărțit și că au în continuare o relație, având planuri de nuntă. ”Da, eu am mințit-o, nevrând. Știam că o să vin aici și că nu o să găsesc pe cineva care să-mi placă. Voiam să văd dacă pot să mă îndrăgostesc de altă persoană și să nu mai sufăr. Era exact vorba de asta, ceea ce simțeau eu înăuntrul meu. Nu știu dacă am o relație cu ea. Așa ar fi venit, să fie iubita mea. Nu știu dacă mai este. Dacă ea spune că este, este.”, a zis Andrei.

El și-a cerut eliminarea și a zis că ar pleca cu fosta iubită, care era actuala. Cei doi și-au spus că se iubesc, iar Adina l-a implorat să vină acasă și să se căsătorească cu ea.

Andrei spunea atunci că nu va mai iubi pe nimeni dacă Adina nu va mai face parte din viața lui. Însă curând, tânărul avea să renunțe la povestea lor.

Câteva săptămâni mai târziu, Andrei o săruta pe Claudia, care avea un cuplu cu Sorin. Totul se întâmpla la sugestia băieților.

Nici Cristina nu a stat degeaba în emisiunea Mireasă pentru fiul meu. Dornică să își găsească marea iubire, ea a format un cuplu, de scurtă durată, cu Gabi. Acesta a suspinat mult după ea, mai ales când o vedea în compania altor băieți.

Citește și: Imagini de la nunta Cristinei și a lui Andrei de la Insula Iubirii. Cum au arătat în urmă cu 7 ani la cununia religioasă

La scurt timp după despărțire, la începutul lunii noiembrie 2013, Andrei era cel care se arăta interesat de Cristina. ”Da, mă, ce vrei. Îmi place”, afirmat el despre concurenta blondă în compania căreia râdea mult.

Ieșirea în parcul de distracții i-a apropiat pe cei doi. La momentul respectiv, Cristina anunța că nu mai are niciun gând cu Gabi, care o ruga, printr-un bilet, să fie atentă la deciziile pe care le ia în viața amoroasă.

Cum Andrei devenea tot mai entuziasmat de legătura cu Cristina, el i-a compus și o poezie, pe care i-a recitat-o în emisia live de la Mireasă pentru fiul meu.

”Poezia se numește Datorită ție și e dedicată Cristinei. Începe așa:

Nu știu cum asta s-a întâmplat,
De când sceneta am jucat
Și în ochi sincer te-am privit,
Și cred că m-am îndrăgostit.
Pe zi ce trece, tot mai mult,
Simt că aș vrea să te sărut.
Și dragă îmi ești, pe zi ce trece,
Tu mă încălzești, nu mai sunt rece.
Doar un perete e între noi,
Tiptil, să vin în pașii goi,
Ușor, ușor să te privesc,
Să-ți spun de azi că ”Te iubesc”.”

Atunci a început relația lor, Andrei afirmând clar că este îndrăgostit până peste cap de blondină. De cealaltă parte, Cristina puncta că simte acest lucru și că îi este drag de el. Ulterior, după ce au trecut prin multe la MPFM, cei doi s-au și logodit în emisiunea live. Cununia civilă a avut loc în Marea Finală.

Vezi clipurile din galeria foto din timpul participării lor la Mireasă pentru fiul meu și descoperă începutul relației dintre Andrei și Cristina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Insula Iubirii sezonul 8. Ispita Lala (Larisa Mârtan) are o poveste cutremurătoare. Cum s-a terminat relația care a marc... Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 s-a lansat în muzică! Cu ce artist are prima colaborare muzicală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x