Antena Căutare

Cine este ispita Ioana Zamfir de la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra are o poveste de viață deosebită

Ioana Zamfir se numără printre ispitele feminine ale sezonului 8 Inusla Iubirii. Ispita are 31 de ani și o poveste deosebită de viață.

colaj cu ioana zamfir Galerie
Ioana Zamfir se numără printre ispitele feminine ale sezonului 8 Inusla Iubirii | Antena 1

Ioana Zamfir este ispită în sezonul 8 Insula Iubirii. Tânăra are 31 de ani și este pictoriţă şi instructor de fitness. Prin prisma profesiei de instructor de fitness, Ioana Zamfir are un corp armonios și reușește să atragă priviri și aprecieri datorită aspectului fizic. Când nu este la sală, Ioana Zamfir își dedică timpul artei. Ispita din sezonul 8 Insula Iubirii este pasionată de pictură și realizează tablouri. A venit la Insula Iubirii deoarece spune că povestea ei de viață poate ispira persoane care nu au încredere în propriile forțe, care depind de alții pentru propria fericire și comfort.

Cine este ispita Ioana Zamfir din sezonul 8 Insula Iubirii. Tânăra de 31 de ani are o poveste de viață deosebită și își dorește să-i inspire pe alții

Ispita Ioana Zamfir din sezonul 8 Insula Iubirii are o poveste deosebită de viață.

În copilărie, pe când avea 6 ani, Ioana a fost trimisă de părinţi la Oneşti, la centrul de gimnastică. Tânăra își amintește că atunci s-a simțit abandonată. Mai târziu, la 14 ani, când a realizat că nu are o chemare și o dorință de a continua cu gimnastica, Ioana s-a atașat de un bărbat de 34 de ani. Ispita Ioana Zamfir a mărtusit că nu avea o relație bună cu părinții, motiv pentru care și-a dorit să aibă parte de ocrotire din partea unui bărbat.

Articolul continuă după reclamă

Relaţia lor a durat vreme de 15 ani, o perioadă foarte complicată pentru Ioana, care a înţeles că viaţa poate fi şi altfel şi de atunci a început să zâmbească din nou. Viața alături de acel bărbat a fost un calvar pentru ispita Ioana Zamfir: nu avea voie sa aibă prieteni, nu putea iesi singura, nu avea voie sa vorbeasca cand mergeau in vizita la familia lui, era invatata sa creada ca nu este capabila sa faca nimic pe cont propriu si ca viata ei trebuie sa invarta doar in jurul lui. Dupa 15 ani, Ioana si-a luat inima în dinți si l-a părăsit, începând o nouă viață, pe cont propriu.

Ioana crede că povestea ei poate inspira persoane care au avut parte de experienţe similare, motiv pentru care și-a dorit să fie ispită la Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii sezonul 8. Este pentru a doua oară când și-a asumat acest rol

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. A avut o meserie care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă acum

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine e ispita Anca Zotoiu de la Insula Iubirii sezonul 8. Cât de mult a suferit din dragoste după o căsnicie lungă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x