Antena Căutare

Cine este ispita Romeo Vasiloni de la Insula Iubirii sezonul 8. Este pentru a doua oară când și-a asumat acest rol

Romeo Vasiloni se numără printre ispitele masculine ale sezonului 8 Insula Iubirii. este pentru a doua oară când Romeo participă la emisiune în calitate de ispită.

Romeo Vasiloni Galerie
Romeo Vasiloni se numără printre ispitele masculine ale sezonului 8 Insula Iubirii. este pentru a doua oară când Romeo participă la emisiune în calitate de ispită. | Antena 1

Este pentru a doua oară în care Romeo își pune în evidență atuurile de ispită la Insula Iubirii. Romeo Vasiloni a fost ispită în sezonul 7 Insula Iubiri. De la început și până la finalul sezonului s-a concentrat doar pe atentia unei singure fete: Ema. A vorbit deschis despre atracția pe care o are față de ea și despre intentia de a avea o relatie cu aceasta, dar la final Ema a decis sa nu dea curs dorinței sale. Experienta de anul trecut l-a ajutat pe Romeo sa descopere lucruri noi despre el si sa se dezvolte pe plan personal, motiv pentru care a revenit și în sezonul cu numărul 8 Insula Iubirii.

În cadrul sezonului 7 Insula Iubirii Romeo Vasiloni i-a fost alături în momentele grele Emei, motiv pentru care i-a câștigat încrederea.

Cine este Romeo Vasiloni din sezonul 8 Insula Iubirii

Romeo Vasiloni, ispită în sezonul 8 Insula Iubirii, are 31 de ani este antrenor personal și nutrițonist și a absovit Facultatea de management turistic.

Articolul continuă după reclamă

Deși este absolevent de studii superioare în management turistic, Romeo a ales să prefese în deomeniul de care este mai pasiononat, și anume sportul. Romeo Vasiloni din sezonul 8 Insula Iubirii are un stil de viață sănătos, demn de un sportiv. Ispita de la Insula Iubirii sezonul 8 practică kickbox și arte marțiale și chiar a luptat în cușcă la un moment dat, pentru inima unei femei.

Deși la prima vedere Romeo de la Insula Iubirii este o apariție dură și puternică, acesta este pasionat și de psihologie, în special de psihologia relaţiilor de cuplu. Romeo Vasiloni este foarte activ și pe TikTok, acolo unde abordează adesea subiecte legate de relațiile de cuplu și infidelitate.

În sezonul 8 Mireasa, Romeo se bazează pe cunoștințele sale de psihologie pentru a fi un bun confident pentru o femeie care ar putea avea probleme în cuplu. Având în vedere că are experiență în rolul de ispită, Romeo este încrezător că va fi interesant pentru o concurentă și în acest sezon de Insula Iubirii.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine este ispita Darius Macinic de la Insula Iubirii sezonul 8. Are propria afacere și scrie poezii în timpul liber... Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. A avut o meserie care l-a schimbat complet. Cu ce se ocup...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x