Antena Căutare

Claudia Florescu, fosta concurentă Insula Iubirii, surprinsă de un admirator secret de ziua ei de naștere

Claudia Florescu, fosta concurentă de la Insula Iubirii din sezonul 7, a fost surprinsă de un admirator secret de ziua ei de naștere.

Galerie
Ieri Claudia Florescu și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit mai multe mesaje de felicitare de la urmăritorii ei. | A1

Claudia Florescu și-a sărbătorit ziua de naștere de curând și a primit mai multe mesaje de felicitare de la urmăritorii ei. Claudia a postat mai multe imagini pe Insta Story cu tortul pe care l-a primit la sală de fetele pe care le antrenează.

Claudia Florescu are un admirator secret

Pe lângă prietenii care i-au făcut urări de ziua de naștere, Claudia a fost surprinsă de un admirator secret.

Citește și: Exclusiv | Cum a reușit Claudia Florescu să-i schimbe viața unei fane Insula Iubirii: „O tânără a venit la mine și mi-a mulțumit!”

Articolul continuă după reclamă

Frumoasa brunetă care a câșigat și mai multă notorietate după ce a paricipat la Insula Iubirii și-a sărbătorit ziua de naștere de curând. Claudia este antrenoare de fitness și își petrece foarte mult timp la sală zilnic, alături de clientele ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Datorită calităților sale fizice și a frumuseții, Claudia Florescu are mulți pretendenți, dar tânăra e selectivă și dorește să nu se gărbească să înceapă o nouă relație, după despărțirea de Bogdan după participarea la Insula Iubirii.

Deși ea și Bogdan Cârlan s-au logodit la Insula Iubirii în sezonul 7, cei doi au decis să se despartă după ce au revenit de la show-ul din Thailanda.

Citește și: Claudia Florescu de la Insula Iubirii sezonul 7, imagine incendiară în costum de baie la „Splash! Vedete la apă”. Cum a apărut

De atunci, Claudia s-a bucurat de viața de femeie singură, a mers în vacanțe alături de prieteni și s-a focusat pe cariera ei, dar iată că nu a trecut neobservată. Bruneta a primit oun buchet de flori la sală, acolo unde este instructor de fitness. Ea a povestit totul pe Insta Story, încercând să vadă dacă admiratorul secret se va da de gol.

“Mai devreme mi-a ajuns la muncă acest buchet de flori minunat, ideea este că nu știu cui să-I mulțumesc deoarece nu s-a semnat. Am să-ți mulțumesc aici și poate data viitoare îmi spui și cine ești. Și apropo, mâine este ziua mea, nu azi”, a scris Claudia la fotografia cu buchetul de flori.

Într-un interviu recent, Claudia a povestit cum s-a schimbat viața ei de când s-a despărțit de Bogdan Cîrlan și cum emisiunea Insula Iubirii i-a schimbat viața.

Claudia Florescu a mărturisit că nu a regretat nicio secundă participarea la Insula Iubirii, emisiunea ajutând-o să-și dea seama că nu se poate adapta lângă o persoană care nu îi seamănă la caracter. De asemenea, Claudia spune că Insula Iubirii a ajutat-o să-și dea seama că nu poate face compromisuri și că poate lega relații cu persoane necunoscute.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 7. Claudia Florescu, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul. Cum s-a pozat la piscină

Fosta concurentă a spus că participarea la Insula Iubirii a fost pentru ea cea mai frumoasă experiență, din care a avut ce învăța. De asemenea, pentru Claudia, Insula Iubirii a fost un prilej de a lega prietenii. Chiar dacă a fost o perioadă supărată pe ispita Andrei, Claudia a trecut peste și se bucură în prezent că printre amicii ei se numără foste ispite masculine din sezonul 7 Insula Iubirii.

Cuplu de la Insula Iubirii, miză uriaşă dacă trece cel mai dur test de fidelitate: „Am stabilit data nunţii! Am dat avan... Yana, fosta concurentă de la Mireasa, a fost la castingul pentru ispite feminine de la Insula Iubirii sezonul 8. Ce a mă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x