Antena Căutare

Exclusiv | Cum a reușit Claudia Florescu să-i schimbe viața unei fane Insula Iubirii: „O tânără a venit la mine și mi-a mulțumit!”

Claudia Florescu a povestit cum s-a schimbat viața ei după participarea la Insula Iubirii, dar și cum comportamentul ei a avut impact asupra unei tinere fete care i-a mulțmit pentru inspirație.

Colaj cu Claudia Florescu Galerie
Claudia Florescu a povestit cum s-a schimbat viața ei după participarea la Insula Iubirii | Antena 1

În cadrul Interviurilor Insula Iubirii, disponibile integral în AntenaPLAY cu puțin timp înainte de debutul sezonului 8, a vorbit Claudia Florescu.

Claudia Florescu a mărturisit că nu a regretat nicio secundă participarea la Insula Iubirii, emisiunea ajutând-o să-și dea seama că nu se poate adapta lângă o persoană care nu îi seamănă la caracter. De asemenea, Claudia spune că Insula Iubirii a ajutat-o să-și dea seama că nu poate face compromisuri și că poate lega relații cu persoane necunoscute. Fata a spus că participarea la Insula Iubirii a fost pentru ea cea mai frumoasă experiență, din care a avut ce învăța. De asemenea, pentru Claudia, Insula Iubirii a fost un prilej de a lega prietenii. Chiar dacă a fost o perioadă supărată pe ispita Andrei, Claudia a trecut peste și se bucură în prezent că printre amicii ei se numără foste ispite masculine din sezonul 7 Mireasa.

Citește și: Exclusiv | Ema și Răzvan Kovacs, despre impactul emisiunii Insula Iubirii. Ema a început să plângă în timpul interviului

Cum arată în prezent viața amoroasă a Claudiei Florescu din sezonul 7 Insula Iubirii: „Sunt într-o cunoaștere”

Întrebată cum s-a schimbat viața ei după participarea la Insula Iubirii, Claudia a răspuns: „S-a schimbat faptul că mi-am găsit liniștea. E important să-ți găsești echilibru. Acum em echilibru, am liniște. S-a schimbat că momentan trăiesc și lucrez în România. După ce m-am despărțit de Bogdan parcă îmi căzuse lumea și cumva mă simțeam abandonată. Am depășit situația”, a spus Claudia.

Despre despărțirea de Bogdan, Claudia a spus că s-ar fi produs și fără să participe la Insula Iubirii, pentru că iubirea s-a stins când nu observa faptele promise din partea lui. Claudia a declarat că cu o zi înainte de acordarea interviului a fost foarte dezamăgită când Bogdan a refuzat să-i ofere ajutorul.

De ce spune Claudia că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Bogdan: „Ieri i-am cerut o favoare și m-a dezamăgit foarte mult”

„Ieri i-am cerut o favoare, m-a dezamăgit foarte mult și mi-am dat seama că nu are rost să țin lângă mine persoane care mă caută doar pentru un beneficiu. Îl ajutam și eu cu ce puteam. Oricum îl stimez ca persoană, dar nu mai vreau să am nicio legătură cu el.”

Despre siutația amoroasă din prezent, Claudia a ecunoscut că „este într-o cuoaștere cu un bărbat italian”. „Iau lucrurile așa cum vin, fără să-mi propun ceva. El mi-a spus să mă mut înapoi în Italia, mă voi muta în Italia, dar pentru mine, pentru că așa îmi doresc!”

Claudia a realizat că prin comportamentul ei de la Insula Iubirii a reușit să inspire mai multe telespectatoare, printre care o tânără car ei-a mărturisit că datorită ei a ieșit dintr-o relație toxică.

„Lucrul cel mai emoționant pe care eu l-am putut întâlni a fost de curând, eram la un eveniment, iar o ospătăriță, o fată tânără a venit la mine, ma îmbrățișat și a început să plângă. În acel moment m-am emoționat foarte tare și eu, încât aveam lacrimi. Mi-a spus: <<Uitându-mă la emisiune am învățat de la tine faptul că noi femeile sutem puternice și că nu trebuie să stau într-o relație toxică>>. Mă felicită lumea pentru comportamentul meu. Ai și ce învăța de la emisiune, de la persoanele care participă la această emisiune”, a spus Claudia Florescu.

Vezi interviul integral în AntenaPLAY.

Citește și: Exclusiv | Marius Moise, regretul lui după apariția la Insula Iubirii: "Am gresit". Ce spune despre o posibilă împăcare cu Bianca

Exclusiv | Ema și Răzvan Kovacs, despre impactul emisiunii Insula Iubirii. Ema a început să plângă în timpul interviului... Exclusiv | Bogdan Cîrlan a slăbit 20 de kg după despărțirea de Claudia: „Cred că nu era noapte să nu plâng”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public
Mireasa Sezonul 9, 5 iulie 2024. Topul concurenților înainte de finala competiției! Cristian a fost salvat de public Vineri, 05.07.2024, 16:56
Citește și
x