Antena Căutare

Concurs: Demonstrează că ești specialist Insula Iubirii. Ce poți câștiga

Fanii Insula Iubirii au șansa de a câștiga un premiu de neuitat dacă vor demonstra că sunt specialiști ai reality show-ului. Iată ce miză uriașă a fost pusă în joc, dar și care este regulamentul concursului.

Insula în formă de inimă și informații despre concurs Galerie
Fanii Insula Iubirii au șansa de a câștiga un premiu de neuitat dacă vor demonstra că sunt specialiști ai reality show-ului | Antena 1

Insula Iubirii își premiază cei mai loiali fani. Sezonul 7 al reality show-ului a fost urmărit de un număr mare de telespectatori încă de la primul episod. Astfel, toți cei care se consideră specialiști ai emisiunii se pot înscrie în concursul ce le va aduce un premiu pe măsura așteptărilor.

Persoanele care fac parte din comunitate Insula Iubirii și au savurat din plin fiecare sezon din testul fidelității și-au dezvoltat anumite abilități de-a lungul timpul. Acestea au învățat să își dea seama de fiecare vulnerabilitatea a cuplurilor, ghicind parcursul lor în Thailanda.

Citește și: Insula Iubirii 2023, episodul 4. Imagini exclusive de la primul bonfire al băieților. Ce a cerut Iulian Clonț | VIDEO

Așadar, dacă ești fan al reality show-ului și consideri că ai început să cunoști destul de bine perechile din sezonul 7, acum ai ocazia să participi la concursul care își poate aduce un câștig neașteptat.

Arată că ești specialist Insula Iubirii și câștigă o experiență romantică. Ce trebuie să faci pentru a te înscrie și care este regulamentul

Vrei să te înscrii la concursul Insula Iubirii? Iată ce trebuie să faci. Pentru că ești un observator înnăscut, sigur îți va fi foarte ușor să ne spui pronosticul tău la acest sezon de Insula Iubirii, iar noi te premiem cu o experiență romantică pentru tine și cineva drag.

Concursul se va desfășura în perioada 30.06.2023 – 25.08.2023, iar regulile sunt următoarele:

- Înscrierile și participarea în concurs se va face în mod gratuit prin accesarea paginii de concurs: https://specialistinsula.a1.ro/;

- Completarea formularului de concurs cu datele personale de contact (prenume, nume, email si telefon);

- Selectarea unui cuplu favorit din cele 5 afișate în pagina și motivația alegerii respectivului cuplu.

Astfel, desemnarea și anunțarea câștigătorilor se va face pe data de 28.08.2023, în pagina de concurs, se va ține cont de creativitatea motivației completate în mail pentru alegerea cuplului favorit.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la primul bonfire. Ce imagini s-au văzut

Participanții au posibilitatea să se înscrie la Concurs accesând site-ul a1.ro, în pagina dedicata concursului https://specialistinsula.a1.ro/. Înscrierea în concurs este gratuită, fără perceperea niciunei taxe directe sau indirecte. Cu o adresă de email sau un utilizator, fanii Insula Iubirii se poate înscrie ori de câte ori doresc.

Premiul obținut de câștigător va fi înmânat de către Antena TV Group în termen de maxim 7 zile de la data încheierii Concursului.

Demonstrează-ne că ești un specialist Insula Iubirii și câștigă o experiență romantică pentru tine și cineva drag. Înscrie-te pe https://specialistinsula.a1.ro/.

De asemenea, urmărește sezonul 7 din Insula Iubirii pe Antena 1 și AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Cine este câștigătorul concursului: specialist în Insula Iubirii

Concursul: specialist în Insula Iubirii și-a ales câștigătorul pe 28 august 2023, după Finala relaity show-ului. Așadar, Adnana Omer a câștigat o experiență romantică unde va merge alături de o persoană dragă.

Cum arăta Maria Ilioiu în primele sezoane de la Insula Iubirii și ce cuceriri a putut face. Momentele virale cu ea... Insula Iubirii, 30 iunie 2023. Bianca Giurcă a plâns după primul bonfire. Ce gest a făcut Marius Moise față de Oana Mone...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x