Antena Căutare

Insula Iubirii 2023, episodul 4. Imagini exclusive de la primul bonfire al băieților. Ce a cerut Iulian Clonț | VIDEO

Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au ocazia să vadă imagini exclusive de la primul bonfire al băieților. Un moment surprinzător a fost atunci când Iulian Clonț i-a cerut ceva neașteptat lui Radu Vâlcan.

colaj foto cu radu valcan, concurenti de la insula iubirii sezonul 7 la bonfire si poza cu iulian clont Galerie
Radu Vâlcan a fost surprins de ceea ce a cerut Iulian Clonț la primul bonfire al băieților la Insula Iubirii sezonul 7 | Antena 1

Primele trei episoade ale emisiunii Insula Iubirii sezonul 7 au dezvăluit pentru public cine sunt cele cinci cupluri care au decis să își testeze iubirea, cum arată vilele în care își vor petrece 21 de zile alături de ispite, dar și ce preferințe au concurenții pentru primul date de la Insula Iubirii sezonul 7. Mai mult decât atât, în episodul al treilea, concurenții au avut parte și de primul lor date cu ispitele, dar și de petreceri unde spiritele s-au încins și s-au făcut deja primele apropieri. În ediția a 4-a, difuzată pe 30 iunie 2023, băieții vor avea parte de primul lor bonfire.

Descoperă în clipul video de mai sus imagini exclusive de la primul bonfire al băieților, din ediția 4 a show-ului Insula Iubirii sezonul 7, de la Antena 1.

Imagini exclusive de la primul bonfire al băieților de la Insula Iubirii sezonul 7. Ce i-a cerut Iulian Clonț lui Radu Vâlcan

În ediția a treia a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, fetele au avut parte de primul lor bonfire. În ediția a 4-a, băieții sunt cei care vor descoperi ce li s-a pregătit la prima ceremonie a focului.

Cu emoții și plini de gânduri și temeri, concurenții s-au întâlnit cu Radu Vâlcan și au așteptat cu nerăbdare să vadă ce au făcut partenerele lor între timp.

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi la bonfire. Ce imagini a văzut cu Marius Moise, iubitul său

„Ați venit aici la prima voastră ceremonie a focului. Vă mulțumesc că ați acceptat invitația mea! Ați avut petreceri intense, momente intense alături de ispite, dar să știți că tot așa s-au derulat lucrurile și în cealaltă vilă. S-au întâmplat destul de multe lucruri de când nu le-ați mai văzut, de când v-ați despărțit. Acesta este motivul pentru care ne aflăm aici în această seară. Sunteți pregătiți?”, a fost mesajul lui Radu Vâlcan, la primul bonfire al băieților, de la Insula Iubirii sezonul 7.

Totuși, acesta a fost momentul în care ceva complet neașteptat s-a întâmplat. Iulian Clonț a cerut ceva complet neașteptat:

Citește și: Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Radu Vâlcan și concurentele s-au întâlnit la primul bonfire. Ce imagini s-au văzut

„Eu aș dori, cu scuzele de rigoare, să-ți solicit ție și întregii echipe, retragerea mea din această emisiune. Nu știu dacă am surprins pe cineva, probabil pe voi doi, dar…”, a zis concurentul, spre marea surpriză a tuturor.

Ce urmează să se întâmple? Descoperă urmărind ediția 4 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 7, difuzată pe 30 iunie 2023, la Antena 1.

Tot ce trebuie să știi despre Insula Iubirii sezonul 7

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei la Insula Iubirii sezonul 7, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

În cele două resorturi exclusiviste din Phuket, câte 10 ispite le vor fi alături în permanenţă celor care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii sezonul 7. Curajoşii care au pornit pe drumul cunoaşterii vor petrece nu mai puţin de 21 de zile în compania seducătoarelor ispite, 21 de zile în care vor trebui să se convingă că #cineiubeştenulasă şi să parcurgă cel mai dur test al fidelităţii.

Și în acest sezon, AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV. Este vorba despre categoriile AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

În Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

În Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Insula Iubirii, 29 iunie 2023. Bianca Giurcă a izbucnit în lacrimi la bonfire. Ce imagini a văzut cu Marius Moise, iubit... Cum arăta Ispita Matei Negrescu de la Insula Iubrii în primele sezoane ale emisiunii. Care a fost parcursul său în emisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x