Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Cornel, imagini înduioșătoare cu fiica lui. Cât de frumoasă este Ruth: „Iubita lui tata!”

Cornel, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8, a publicat mai multe imagini înduioșătoare cu fiica lui, Ruth, chiar de ziua ei. Bărbatul i-a transmis micuței un mesaj emoționant. Iată cât de frumoasă este fetița acestuia.

Galerie
Cornel, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8, a publicat mai multe imagini înduioșătoare cu fiica lui, Ruth, chiar de ziua ei | Antena 1

Cornel, concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8, este un tată împlinit și fericit. Partenerul Iustinei se mândrește cu patru copii minunați din fosta căsnicie. Mai mult, bărbatul are o relație deosebită cu mama micuților.

Acestuia i-a fost extrem de dificil să stea departe de micuții lui cât s-a aflat în Thailanda. Atunci când situația a luat o întorsătură neașteptată în relația cu Iustina, Cornel a simțit nevoia să vorbească cu cele mai speciale persoane din viața lui: copiii.

Pentru că este destul de discret în ceea ce privește familia lui, concurentul de la Insula Iubirii a preferat să țină departe ochii curioșilor informații despre fosta soție și micuții lor. Într-un moment delicat, Iustina a vorbit în fața publicului despre aceste detalii copleșitoare.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ce părere are Cornel despre Diandra, după întâlnirea dintre ispită și Cristina: „Ea nu a existat!

Articolul continuă după reclamă

De când a revenit în România, activitatea de pe Instagram a bărbatului a devenit mai intensă. Mai mult, Cornel nu a ezitat să le împărtășească prietenilor virtuali mai multe imagini cu fetița lui cea mare, Ruth.

Toți au fost fascinați de frumusețea fiicei sale. Un lucru este cert, Ruth seamănă foarte bine cu tatăl ei, moștenind o parte a trăsăturilor de la el.

Cât de adorabilă este Ruth, fiica lui Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8

De curând, Cornel a publicat pe contul de Instagram mai multe poze în care apare alături de fiica lui, Ruth, la plajă. Postarea lui a atras imediat atenția prietenilor virtuali, care au fost impresionați de relația deosebită pe care bărbatul o are cu fetița lui.

Micuța s-a lăsat fotografiată în brațele tatălui său. De asemenea, se poate observa faptul că partenerul Iustinei radiază de fericire atunci când se află lângă cei patru copii ai săi, cu care se înțelege de minune.

„La mulți ani, iubita lui tata Ruth! Vă iubește tata enorm!”, a fost descrierea folosită de concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8.

Ruth a cucerit utilizatorii Instagram cu frumusețea ei spectaculoasă. Aceasta are trăsături de-a dreptul adorabile.

Cornel, emoționat peste măsură la Insula Iubirii după ce a primit un apel video de la cei patru copii ai săi

În ediția de miercuri, 14 august 2024, Cornel a primit un apel video surpriză de la cei patru copii ai săi, dar și de la fosta soție. Aceștia l-au sunat pe bărbat pentru a-i spune că îl așteaptă acasă și că îi simt lipsa.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 13 august 2024. Iustina Loghin și ispita Teo s-au apropiat tot mai mult și au făcut show la petrecere

„Te iubesc!”, a fost mesajul din partea copiilor care l-a emoționat peste măsură pe bărbat.

„Să fiți cuminți și să ascultați de mama, da?! Când o să vină tata o să vă aducă câte un cadou, da?”, le-a spus concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8.

Cornel și-a stăpânit cu greu lacrimile după conversația pe care a avut-o cu familia lui. Un lucru este cert, partenerul Iustinei își iubește enorm micuții și ar face orice pentru a-i vedea fericiți.

Ispita Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui, imagine de senzație la plajă. Cât de bine arată Armina în costum de ba... Insula Iubirii sezon 8, 19 august 2024. Cum a reacționat Maria când Iustina a ”închis” ochii la imaginile cu Cornel din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x