Antena Căutare

Cum arată tatăl Iustinei Loghin. Fotografia emoționantă a concurentei de la Insula Iubirii 8 care a atras atenția fanilor

După finala Insula Iubirii sezonul 8, Iustina și Cornel Luchian au câștgat aprecierile multor telespectatori, după ce aceștia au văzut deznodământul fericit al bonfire-ului lor.

Galerie
Cei doi s-au înscris la emisiune după ce ei deja își programaseră nunta, fiind siguri că niciunul dintre ei nu va cădea în ispită. | A1

Cornel și Iustina sunt cel mai îndrăgit cuplu de la Insula Iubirii sezonul 8, cu o poveste de cuplu incredibilă. Cei doi s-au înscris la emisiune după ce ei deja își programaseră nunta, fiind siguri că niciunul dintre ei nu va cădea în ispită.

Cum arată tatăl Iustinei de la Insula Iubirii

Se pare că au avut dreptate și au făcut față testului de fidelitate din emisiune, deși, la vederea unor imagini cu Cornel, Iustina a crezut că a înșelat-o și a rupt logodna. Cu toate acestea, la bonfire-ul final, Cornel și Iustina au clarificat totul și au decis să se ierte reciproc.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cu ce se ocupă Iustina acum, însărcinată în 6 luni. Cornel a sărit în apărarea soției lui

Articolul continuă după reclamă

Iustina l-a iertat pe iubitul ei pentru atingerile indecente, iar Cornel a iertat-o pe Iustina pentru faptul că a dezvăluit foarte multe detalii personale din viețile lor. Mai mult decât atât, Iustina i-a făcut un cadou de neprețuit iubitului ei, chiar de ziua lui de naștere, în ziua în care s-a filmat bonfire-ul: un test de sarcină pozitiv.

Lui Cornel nu i-a venit să creadă și s-a bucurat extrem de tare știind că el și Iustina vor deveni părinți. Cornel a plâns de fericire și a îmbrățișat-o pe Iustina căreia i-a promis că o va face cea mai fericită.

Atunci când s-au întors în țară, pe 9 iunie, Iustina și Cornel s-au căsătorit și au avut parte de o nuntă ca în povești, la care au luat parte mai mulți concurenți și ispite din sezonul 8 Insula Iubirii.

Iustina a dezvăluit că va naște în luna octombrie, că vor avea o fetiță, iar nașa copilului ei va fi chiar sora ei. Recent, Iustina a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la nuntă, cu ea și Cornel, dar și cu invitații lor.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia. Care e statusul relației

În urmă cu puțin timp, Iustina a ales o serie de fotografii emoționante cu tatăl ei din ziua nunții, când tatăl ei a condus-o spre altar. Fotografiile din postare reflectă emoția pură de pe chipul tatălui ei.

Postarea a strâns peste 15.000 de aprecieri în doar 3 ore, iar fanii au felicitat-o pe Iustina în secțiunea de comentarii.

La descriere, Iustina și-a arătat toată recunoștiința față de tatăl ei:

“Un moment de neuitat alături de primul bărbat pe care l-am iubit. Tata, îți mulțumesc că m-ai condus spre o nouă etapă a vieții mele, cu aceeași grijă și iubire pe care mi le-ai oferit mereu”.

Iustina a moștenit cele mai frumoase trăsături de la tatăl ei și se vede în aceste fotografii că el e mândru de fiica lui.

Citește și: Cum a reacționat Daiana Prodan de la Insula Iubirii 8 atunci când o urmăritoare i-a transmis că s-a îngrășat foarte tare

Cât de mult a slăbit ispita Diandra după ce s-a întors de la Insula Iubirii. Dieta cu care a dat jos aproape 10 kilogram... Ispita Lala s-a mutat cu iubitul său. Internauții spun că este vorba despre o altă ispită din show. Ce detalii au observ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x