Antena Căutare

Cu ce se ocupă Lala (Larisa Mârtan), după experiența de la Insula Iubirii sezonul 8. Cum a fost filmată la un eveniment

Ispita Lala, pe numele real de Larisa Mârtan, s-a reprofilat în carieră după experiența de la Insula Iubirii sezonul 8. Se pare că tânăra a nu face bani doar din meseria de dansatoare. Iată cum a fost surprinsă de invitați la un eveniment.

Galerie
Ispita Lala, pe numele real de Larisa Mârtan, s-a reprofilat în carieră după experiența de la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Larisa Mârtan a făcut furori la Insula Iubirii sezonul 8. Tânăra în vârsta de 24 de ani i-a cucerit pe concurenți cu formele sale incendiare, frumusețea deosebită și mișcările sale de dans. Încă de când a pășit în Thailanda, ispita feminină a dezvăluit că este o dansatoare de excepție.

Parcursul său pe insulă a fost neașteptat. Lala, așa cum îi spun apropiații, a reușit să îl cunoască mai bine Robert în primele zile. Între cei doi a existat o conexiune de la prima vedere. Aceștia s-au înțeles de minune până în momentul în care bărbatul a fost nevoit să părăsească testul fidelității.

După plecarea lui Robert, Larisa Mârtan a decis să interacționeze cu toți băieții. Printre cei care au declarat că se simt atrași de ea se numără și Cornel, soțul Iustinei. Acesta i-a dezvăluit ispitei că seamănă cu o fostă iubire a lui.

Citește și: Reacția Cristinei de la Insula Iubirii, după tot ce a spus Romeo Vasiloni despre ea în noul interviu. "M-ai citit puțin greșit"

Articolul continuă după reclamă

Un lucru este cert, ispita feminină s-a bucurat din plin de fiecare moment petrecut în Thailanda, unde și-a făcut prietenii noi și s-a descoperit pe ea. Tânăra și-a pus în aplicare tehnicile de seducție pentru a le atrage atenția concurenților.

Toți au rămas cu gurile căscate atunci când Lala a dansat la bară, în timpul unei petreceri. Mai mulți băieți din cuplu au declarat faptul că ispita feminină este făcută pentru această meserie, care i se potrivește de minune.

Cu ce se ocupă Lala, pe numele real de Larisa Mârtan, după Insula Iubirii sezonul 8. Ispita feminină s-a reprofilat

De curând, Larisa Mârtan a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată la un eveniment din Craiova. Se pare că ispita feminină din sezonul 8 Insula Iubirii s-a reprorfilat de când a revenit în țară.

Tânăra a fost filmată în rolul de ursitoare la un botez. Aceasta a făcut un show de zile mari, motiv pentru care toate privirile invitaților erau ațintite asupra ei. Videoclipul cu Lala a ajuns rapid celebru în mediul online, unde a generat mai bine de 42 de mii de like-uri.

Citește și: Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4 se iubește cu focoasa Justyna Gradek. Primele lui declarații despre relație

Postarea a stârnit și o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali. Aceștia au dezvăluit că nu au recunoscut-o pe ispita de la Insula Iubirii sezonul 8.

„Dar chiar mă gândeam la început că seamănă cu Lala, apoi am citit comentariile”, „După ce se termină banii de la Insula Iubirii”, „Nu e ușor să înveți atâtea replici și să faci și caterincă... bravo ei ❤️”, „Are Cornel pe cine chema la botez acum” sau „Mi-e mi se pare drăguț, nu înțeleg de ce unii dau cu hate, e chiar scumpă în rolul asta”, au fost doar câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Mai mult, unii internauții au scos la iveală faptul că Larisa Mârtan lucrează încă de la o vârstă fragedă la o firmă de evenimente din Craiova. Un lucru este cert, ispita feminină nu a vorbit despre aceasta profesie a ei până acum.

Reacția Cristinei de la Insula Iubirii, după tot ce a spus Romeo Vasiloni despre ea în noul interviu. "M-ai citit p... Mădălina de la Insula Iubirii sezonul 8 este însărcinată? Ce au răspuns ispita și Dani la întrebarea dacă așteaptă un co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x