Antena Căutare

Reacția Cristinei de la Insula Iubirii, după tot ce a spus Romeo Vasiloni despre ea în noul interviu. "M-ai citit puțin greșit"

În sezonul 8 de Insula Iubirii, ispita Romeo a povestit în noul interviu că a încercat să o cunoască și să o cucerească pe Cristina.

Galerie
În seria de interviuri Insula Iubirii, sezonul 8, ispita Romeo Vasiloni a vorbit deschis despre faptul că a încercat să se apropie de două concurente în acest sezon, și anume Maria și Cristina. | A1

În seria de interviuri Insula Iubirii, sezonul 8, ispita Romeo Vasiloni a vorbit deschis despre faptul că a încercat să se apropie de două concurente în acest sezon, și anume Maria și Cristina.

Romeo a povestit că s-a simțit atras de Cristina Rotaru, fosta soție a lui Andrei Rotaru, doar că a știut că nu va fi nimic între ei, de vreme ce el nu s-a îndrăgostit, așa cum a pățit sezonul trecut cu Ema Oprișan.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Romeo susține că nu există comparație între Ema și Cristina: „Ema este și va rămâne unică”

Cum a reacționat Cristina de la Insula Iubirii la spusele lui Romeo

Articolul continuă după reclamă

„Anul acesta am fost mult mai rațional și am încercat să ajut concurentele să-și găsească anumite răspunsuri în relațiile lor. Comparativ cu sezonul 7 în care m-am descoperit mai emoțional, chiar mai romantic, chiar mai ascultător pentru că e foarte important să știm să ascultăm mai mult decât să vorbim pentru că eu vorbesc mult și nu știam să mai ascult, în sezonul 8 am descoperit un Romeo mai tolerant pentru că am trăit cu anumiți oameni cu care poate în mod normal nu aș fi trăit, nu aș fi reacționat voit” a dezvăluit ispita.

În sezonul 8 de Insula Iubirii, Romeo nu a putut lega o conexiune cu Cristina sau Maria la fel de strânsă ca cea pe care simțit-o între el și Ema în sezonul 7.

„Fizic m-a atras Cristina! Este cumva tipologia mea de femeie, este o femeie foarte frumoasă care are grijă de ea, arată bine, dar este o femeie care, totodată, are foarte multă neîncredere, este o femeie care nu are o personalitate proprie, cum am spus încă de când am văzut-o.” a spus Romeo.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Radu a dezvăluit adevărul despre ce se întâmplă între el și Daiana: „Este un fel de relație”

Atunci când Cristina a vizionat interviul cu ispita Romeo, a simțit nevoia să reacționeze, simțindu-se neîndreptățită.

Cristina a postat pe Insta Story următorul mesaj pentru Romeo:

“Mulțumesc pentru cuvintele frumoase, însă m-ai citit puțin greșit, în ciuda alegerilor am personalitate proprie și sunt și o femeie loială, acolo nu s-a mai pus problema de așa ceva, tu știi foarte bine parcursul meu și cum de am ajuns la acea trăire”, a menționat Cristina Petre, dorindu-și să clarifice lucrurile.

Recent, Cristina și-a schimbat numele pe rețelele de socializare, din Rotaru în Petre, confirmand astfel despărțirea ei hotărâtă și irevocabilă dintre ea și Andrei.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Romeo susține că nu există comparație între Ema și Cristina: „Ema este și va rămâne unică”

Ispita Cristi de la Insula Iubirii, sezonul 4 se iubește cu focoasa Justyna Gradek. Primele lui declarații despre relați... Cu ce se ocupă Lala (Larisa Mârtan), după experiența de la Insula Iubirii sezonul 8. Cum a fost filmată la un eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x