Antena Căutare

Cum a reacționat Daiana Prodan de la Insula Iubirii 8 atunci când o urmăritoare i-a transmis că s-a îngrășat foarte tare

Daiana Prodan, concurenta de la Insula Iubirii, sezonul 8, care a venit în emisiune într-un cuplu cu Rareș, s-a lovit recent de criticile și hate-ul internauților.

Galerie
Tânăra a primit comentarii la Insta Stories și la postările sale cum că s-ar fi îngrășat foarte tare în ultima vreme și că ar trebui să mai slăbească dacă își dorește să o mai placă Radu, ispita cu care Daiana a interacționat pe Insula Iubirii. | A1

Daiana, concurenta de la Insula Iubirii 8, s-a confruntat recent cu criticile internuaților care au analizat-o îndelung după ce a luat sfârșit show-ul TV.

Tânăra a primit comentarii la Insta Stories și la postările sale cum că s-ar fi îngrășat foarte tare în ultima vreme și că ar trebui să mai slăbească dacă își dorește să o mai placă Radu, ispita cu care Daiana a interacționat pe Insula Iubirii.

Reacția Daianei Prodan după ce o internaută a criticat-o că s-a îngrășat

Chiar dacă pentru o vreme Daiana a încercat să ignore ceea ce spun gurile rele, de acestă dată a simțit să reacționeze. La un Insta Story postat ieri, Daiana a adăugat o poză cu ea în costum de baie la malul mării, iar alături a pus un screenshot cu mesajul răutăcios pe care l-a primit.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ce a spus ispita Radu de la Insula Iubirii în online, când la TV se difuza momentul în care a refuzat dream date-ul cu Daiana

Daiana s-a înfuriat să vadă că pe urmăritorii ei o interesează câte kilograme are ea și ce face ea cu viața ei persoanală. Mesajul răutăcios primit de la o internaută spunea:

“Bună Daiana. Nu îți spun cu răutate, dare te-ai îngrășat foarte tare. Îți stă mai bine slabă. Probabil ai descoperit sexul și de-aia te-ai umflat așa. Slăbește înapoi că nu o să se mai uite Radu la tine”.

Comentariul acid al internautei a deranjat-o pe Daiana, care a răbufnit imediat.

“Bună, scumpa. Las asta aici ca să îmi mai admire greutate”, a fost răspunsul Daianei care a adăugat la Insta Story o poză cu ea într-un costum de baie sexy.

Daiana Prodan are un corp de invidiat, cu o talie de viespe, picioare lungi și suple și un bust generos. Concurenta Insula Iubirii 8 și-a dat seama că cine i-a trimis acest mesaj a avut clar intenția de a o denigra și de a face bullying.

Recent, frumoasa brunetă a spus că într-adevăr a luat câteva kilograme în plus în ultimele luni, dar a făcut acest lucru pentru că își dorea foarte mult să aibă un corp cu forme mai voluptoase. Acum concurenta din sezonul 8 Insula Iubirii arată extraordinar și reușește să întoarcă toate privirile atunci când apare în costum de baie.

Citește și: Iustina şi Daiana, refuzate la dream date-ul de la Insula Iubirii, într-o ediţie lider de audienţă

La ultima ei postare din vacanță, într-un costum de baie care îi pune în evidență formele, Daiana a fost întrebată în secțiunea de comentarii unde e Rareș și de ce nu pune poze cu el. Din nou, Daiana a avut grijă să închidă imediat gura lumii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Unde i Rares?”, a întrebat o internaută.

“are buletin se descurca😂”, a fost răspunsul Daianei.

“Mi-aș dori sa fiu și eu așa "grasa"”, au mai complimentat-o fanii în secțiunea de comentarii.

“Foarte bine arăți acum,mult mai bine,nu le baga in seama pe invidioase”

“Dacă ești slaba, nu e bine, dacă pui câteva kg pe tine iar nu e bine. Cel mai bine e sa nu îți pese ce zic ceilalți”

Acestea au fost doar câteva dintre comentariile celor care o admiră pe Daiana pentru felul în care arată acum și o apreciază pentru sinceritatea ei.

Citește și: Daiana Prodan de la Insula Iubirii sezonul 8 a atras toate privirile pe o plajă din Grecia când a apărut în costum de baie

Insula Iubirii, sezonul 8. Ce i-a făcut pe internauți să creadă că Daiana și Rareș s-au despărțit. Mesajul cu subînțeles... Insula Iubirii, sezonul 7. Ema a adus lămuriri după ce l-a acuzat pe Răzvan că și-a abandonat familia. Care e statusul r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x