Antena Căutare

Daiana Prodan de la Insula Iubirii sezonul 8 a atras toate privirile pe o plajă din Grecia când a apărut în costum de baie

Daiana Prodan, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, iubita lui Rareș, se află în prezent în vacanță în Grecia și a postat mai multe imagini de-acolo.

Galerie
Daiana a simțit că are nevoie de o escapadă înainte să vadă șa TV finala Insula Iubirii sezonul 8 și a ales să plece într-o vacanță în Grecia. | A1

Daiana a simțit că are nevoie de o escapadă înainte să vadă șa TV finala Insula Iubirii sezonul 8 și a ales să plece într-o vacanță în Grecia.

Cum s-a pozat Daiana în vacanță în Grecia

Frumoasa concurentă a atras toae privirile pe plajă în Grecia când a apărut purtând un costum de baie minuscul. Cu formele la vedere, Daiana s-a bucurat de mare și se soare în timp ce mulși urmăritori de-ai săi se întrebau în compania cui a plecat în vacanță.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum a reacționat Daiana după ce s-au difuzat imaginile cu ispita Flori și iubitul ei, Rareș. Ce a zis

Articolul continuă după reclamă

Ținutele ei sexy și decupate au atras atenția fanilor emisiunii Insula Iubirii, în special pentru că pe parcursul emisiunii Daiana nu apare îmbrăcată așa provocator.

Se pare că frumoasa iubită a lui Rareș a decis să facă o schimbare când vine de stilul ei vestimentar, adoptând ținute mai feminine și senzuale.

Postările ei din vacanța din Grecia au strâns zeci de mii de aprecieri de la fanii emisiunii Insula Iubirii și mulți au complimentat-o în secțiunea de comentarii.

“Cea mai frumoasa”, “Ce femeie”, “Superbă”, “Doamne cât de frumoasa ești și ce fotogenica”, “Divina!”. Acestea au fost doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit Daiana Prodan la una dintre postările ei.

Printre cei care au comentat se numără și Cristina Rotaru, dar și ispita Teo pe care Daiana îl alintă “frățioru”.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Concurentul spune că și pe el l-a lovit

În fotografiile din Grecia, Daiana apare zâmbitoare și extrem de încântată de zilele de relaxare de care are parte.

Recent Daiana și-a sărbătorit ziua de naștere alături de prietenele ei, împlinind frumoasa vârstă de 23 ani. Înainte de ziua ei, concurenta de la Insula Iubirii a decis să își facă un cadou înainte de vreme și să își facă o schimbare de look.

După ce fanii o criticaseră că folosește un filtru pentru a părea că are buzele mai mari și ma pline, Daiana a revenit la acel momente pe story după ce a ales să își mărească buzele, spunând că acum nu mai are nevoie de filtru.

Daiana este una dintre cele mai frumoase concurente din acest sezon, cu un trup de invidiat și o carismă care o ajută să fie chiar și mai plăcută pentru public.

Nu rata finala sezonului 8 din Insula Iubirii, pe 26 august, 27 august și 28 august, de la 20.30 doar pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Daiana a citit lista de reguli impuse iubitului său, Rareș. Ce a zis Radu Vâlcan

Insula Iubirii, sezonul 8. Cât costă o rochie sau o geacă de piele în magazinul ispitei Diandra. Prețurile nu sunt pentr... Premieră la Insula Iubirii în săptămâna finală a show-ului de la Antena 1: Ispitele au dreptul să refuze invitaţia la dr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor
Mireasa sezonul 10, 12 septembrie 2024. Patru echipe au fost decalificate de la task-ul Cătușelor Joi, 12.09.2024, 16:47
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x