Antena Căutare

Ce a spus ispita Radu de la Insula Iubirii în online, când la TV se difuza momentul în care a refuzat dream date-ul cu Daiana

În timp ce pe Antena 1 se difuza momentul în car Radu de la Insula Iubirii refuza să meargă la dream date cu Daiana, ispita explica în online ce a simțit și a gândit atunci.

Galerie
Ispita Radu și-a explicat gestul de a refuza să meargă la dream date cu Daiana | Antena 1

Ispita Radu a făcut un video live pe rețelele sociale în timp ce la TV se difuza momentul în care a refuzat să meargă la dream date cu Daiana. Cu această ocazie, ispita a precizat că parcusrul lui pe Insulă s-a încheiat.

Citește și: Daiana Prodan de la Insula Iubirii sezonul 8 a atras toate privirile pe o plajă din Grecia când a apărut în costum de baie

Ce a spus ispita Radu despre gestul de a refuza să meargă la dram date cu Daiana

Ispita Radu a explicat că refuzul de a merge cu Daiana la dream date a fost cauzat și de faptul că se atașase de ea.

Articolul continuă după reclamă

„Decizia a fost de necrezut, probabil. De ce am refuzat? Am refuzat pentru că eu m-am atașat față de Daiana, foarte mult, recunosc. Când am intrat în acest experiment am intrat cu gândul de a face ca persoanele care se află în relație să conștientizeze ceea ce au acasă și că există în cazul fetelor bărbați suficienți astfel încât să renunțe la o relație toxică și să se îndrepte către ceva frumos. Daiana a refuzat de la bun început, a negat cum este Rareș și cu toate astea l-a ținut alături pe tot parcursul emisiunii: Rareș în sus, Rareș în jos. Dacă pentru ea Rareș reprezenta Unieversul eu am refuzat acest date, deși ușor-ușor construiam ceva real alături de ea în tot acest experiment. A fost o alegere asumată și sinceră. Mi s-a sfâșiat puțin inima când a trebuit să iau decizia asta.

Și dacă ar fi fost un dream date reușit și am fi fost pe glume, tot ar fi fost problema de oare ce o face Rareș, oare cum se descurcă el? Și am evitat cu brio asemenea momente. Faptul că nu am acceptat dream date-ul denotă dorința mea ca ea să ia o decizie mult mai bună pe viitor”, a spus ispita Radu în mediul online.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Cum a reacționat Daiana după ce s-au difuzat imaginile cu ispita Flori și iubitul ei, Rareș. Ce a zis

Ultimele evenimente dinaintea ceremoniei finale a focului s-au derulat rapid şi intens la Insula Iubirii.

După ultima petrecere împreună cu ispitele, au urmat rapid alegerile pentru dream date, care au venit cu o premieră în cadrul celui mai dur test de fidelitate: atât concurenţii, cât şi ispitele au avut posibilitatea să refuze acest ultim date edificator pentru ei, în care se vor expune total tentaţiei.

S-au luat astfel decizii fără precedent la Insula Iubirii. Radu, ispita care a petrecut cel mai mult timp în preajma Daianei, a fost primul care a refuzat ieşirea:

„Pentru tine, să fii fericită acum înseamnă să îl revezi de Rareş. Răspunsul meu o să fie nu!”, şi-a motivat ispita alegerea.

Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Maria, acuzată de ispita Mădălina pentru șantaj față de Dani. Ce nu s-a văzut pe TV la ... Insula Iubirii Extra, sezonul 8. Iustina i-a luat locul lui Radu pentru a lămuri situația cu ispitele. Ce nu s-a văzut l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x