Antena Căutare

Cum arată acum fiica Teodorei Marcu și a lui Alex. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a publicat o poză înduioșătoare cu micuța

Teodora Marcu, fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii, a înduioșat inimile prietenilor virtuali cu o imagine adorabilă alături de fetița ei și a lui Alex. Cele două s-au lăsat fotografiate într-o ipostază emoționantă de mamă-fiică.

Colaj cu Teodora și Alex la Insula Iubiri, pe plajă, în ipostaze tandre Galerie
Teodora Marcu, fosta concurentă a sezonului 6 Insula Iubirii, a înduioșat inimile prietenilor virtuali cu o imagine adorabilă alături de fetița ei și a lui Alex | Antena 1

Teodora Marcu și Alex s-au numărat printre cei mai controversați concurenți ai sezonului 6 din Insula Iubirii. Cei doi au atras atenția publicului cu povestea de dragoste, dar și cu parcursul lor din Thailanda.

Deși au întâmpinat momentele dificile în cadrul reality show-ului și s-au despărțit, tânăra și soțul său au decis să își mai acorde o șansă în România. La scurt timp de la întoarcerea acasă, Teodora Marcu a aflat că este însărcinată, fapt care a contribuit la împăcarea cu Alex.

Citește și: Mesajul Teodorei pentru fanii care au contestat faptul că e fericită alături de Alex. Ce le-a raspuns

Relația celor doi a devenit mult mai solidă după experiența pe care au trăit-o în Thailanda. De asemenea, se pare că statutul de părinți i-a unit și mai mult pe foștii concurenți ai sezonului 6 Insula Iubirii.

Cum s-a lăsat fotografiată Teodora Marcu alături de fiica ei și a lui Alex

Teodora Marcu este mai fericită ca niciodată de când a devenit mămică! Aceasta radiază de bucurie de când și-a adus pe lume micuța, iar drept dovadă stau postările sale de pe contul de Instagram.

De altfel, fosta concurentă a sezonului 6 din Insula Iubirii este destul de activă pe rețelele sociale, ținându-și la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale momente din viața ei. Recent, aceasta și-a luat prin surprindere comunitatea de urmăritori cu o imagine înduioșătoare în care apare alături de fiica ei.

Cele două s-au lăsat fotografiate într-o ipostază adorabilă de mamă-fiică lângă bradul de Crăciun. Micuța a acaparat toată atenția internauților cu frumoasele trăsături ale feței. Mai mult decât atât, este evident faptul că fetița seamănă foarte bine cu tatăl ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Postarea tinerei a strâns mai bine de 2 mii de like-uri și o mulțime de comentarii din partea comunității sale de prieteni.

„Seamănă cu el!”, „Sunteți minunate!” sau „Frumoase”, au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 6. Alex s-a dus după Teo și a încercat s-o împace. Ce s-a întâmplat cu ei, la 6 luni de la filmări

Mai mult decât atât, din peisaj nu au lipsit întrebările legate de Alex. Prietenii virtuali au observat că Teodora nu a mai publicat imagini cu soțul său, lucru care i-a dus cu gândul la o despărțire.

Ce a povestit Teodora Marcu despre botezul fiicei sale

Teodora Marcu și soțul său au decis să își boteze fiica chiar în ziua de Crăciun, iar la eveniment vor fi prezenți peste 100 de invitați.

„Am un copil extrem de cuminte și nu am nicio problemă cu ea. Acum are trei luni. Botezul va fi chiar de Crăciun. Atunci o să fie toată lumea acasă, și nașii, avem trei perechi de nași. Eu și Alex ne înțelegem foarte bine. Încă suntem împreună. Ne înțelegem super bine. Ca tată este foarte implicat și mă ajută la toate. La botez avem peste 100 de invitați, o să-l facem în Poiana Brașov. Avem și tematică, va fi totul cu unicorni”, a mărturisit fosta concurentă de la Insula Iubirii, potrivit spynews.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x