Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Îți amintești de Loredana, fosta iubită a lui Hamude de la „Insula iubirii”? Ce face și cum arată azi

În sezonul 2 al emisiunii „Insula iubirii” unul dintre cele mai surprinzătoare cupluri a fost cel format din Hamude Kilani și Loredana Badea. Ce face și cum arată azi tânăra?

Anii au trecut și Loredana de la „Insula iubirii” și-a găsit fericirea în brațele unui alt tânăr

Antena 1

Hamude Kilani și Loredana Badea au decis să meargă împreună în Thailanda pentru a da testul suprem al fidelității.

Extrem de sigur de sentimentele iubitei sale, tânărul de origine iordaniană a fost, la început, mai mult decât sigur de faptul că nu există vreo ispită suficient de puternică pentru a-i separa.

Ce mai face și cum arată azi Loredana, fosta iubită a lui Hamude Kilani de la „Insula iubirii”

Încă din prima ediția a sezonului 2 „Insula iubirii”, Hamude și Loredana au cucerit inimile a zeci de mii de români și toată lumea a sperat să vadă un deznodământ fericit, ca-n povești. Totuși, ceea ce inițial părea o superbă poveste de iubire s-a transformat într-o decepție de zile mari, atât pentru Hamude Kilani, cât și pentru fanii acestuia.

Loredana s-a îndrăgostit încet și sigur de ispita Sorin și, la un moment dat, orbită de atracția pentru el, cei doi au ajuns și în dormitor.

Citește și: Hamude Kilani de la „Insula iubirii”, mesaj ce i-a făcut pe fani să lăcrimeze. Ce a dezvăluit

Chiar dacă Radu Vâlcan i-a tot adus semne și indicii cu privire la infidelitatea iubitei sale, Hamude a băgat mâna în foc, la propriu și la figurat, pentru partenera sa de viață. Visul fumos de iubire s-a năruit pentru totdeauna atunci când, la ceremonia focului, tânărul a văzut imaginile pe care nici el nu le-a mai putut contesta sau explica în alt mod, mai pozitiv: momentele de tandrețe, din dormitor, dintre Loredana și ispita Sorin.

Posted by Loredana Săndulescu on Tuesday, 7 May 2019

Rănit, Hamude a încheiat definitiv relația cu Loredana și, după emisiunea „Insula iubirii” sezonul 2, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Îți amintești de Marinela Mavrodin de la „Insula iubirii”? Face senzație într-un videoclip de pe YouTube. Cum arată azi

Anii au trecut și Loredana de la „Insula iubirii” și-a găsit fericirea în brațele unui alt tânăr, alături de care și-a întemeiat o familie. După căsătorie, aceasta a primit numele de Săndulescu și, în prezent, cei doi au împreună o fetiță superbă.

Loredana și partenerul său de viață sunt fericiți împreună și postează des fotografii cu bebelușa lor, spre deliciul fanilor și al apropiaților, care reacționează imediat.

Posted by Loredana Săndulescu on Thursday, 31 December 2020
Video