Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Observator Sport

Insula Iubirii

SEZONUL 5 | INTEGRAL

N-ai fi recunoscut-o! Cum arăta Hannelore înainte de Insula iubirii, fără părul blond? Concurenta, fără haine și cu formele la vedere

În sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, unul dintre cele mai controversate cupluri a fost cel format din Hannelore Ulrich și Bogdan! Au venit în Thailanda pozând în cuplul perfect, dar adevărul s-a dovedit cu totul altul! Cum arăta Hannelore înainte de Insula iubirii, fără părul blond? Concurenta  aruncat hainele și a lăsat totul la vedere!

Hannelore Ulrich, fostă concurentă a emisiunii Insula iubirii, sezonul 4

Fanii emisiunii Insula iubirii știu cât de neașteptată a fost evoluția cuplului format din Hannelore Ulrich și Bogdan, în sezonul 4 al show-ului din Thailanda.

Dacă la început blonda poza în iubita perfectă, ulterior ea a început să flirteze cu Andi și pe zi ce trece ei erau tot mai apropiați, dând chiar semnale că se îndreaptă spre ideea formării unui cuplu.

Hannelore a lăsat impresia că asta se va întâmpla, dar la ceremonia focului (una dintre cele mai vechi din istoria emisiunii) a implorat iertarea de la Bogdan și, cu lacrimi în ochi, nu s-a lăsat până ce nu a obținut răspunsul dorit: acela de-a pleca împreună acasă.

Hannelore a aruncat hainele de pe ea și s-a pozat în costum de baie

Cei doi au făcut nunta, dar fericirea nu a ținut și cei doi s-au despărțit. Totuși, Hannelore pare fericită și nu ratează vreo ocazie de-a pune fotografii sexy, cu ipostaze ce arată că un se sfiește să arunce hainele pentru a se poza doar în costum de baie.

Puțini sunt cei care știu însă cum arăta Hannelore Ulrich înainte de emisiunea Insula iubirii, fără blond, ci având părul șaten sau chiar brunet.

Hannelore în urmă cu ceva timp, pe vremea când era brunetă

CONECTEAZA-TE CU INSULA IUBIRII
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Insula iubirii

🌴 💖 Vezi Insula Iubirii Sezonul 5 NECENZURAT pe AntenaPlay, aici ⏩  https://s.a1.ro/AOZq6st. Poţi urmări emisiunea LIVE sau episoade integrale, după difuzarea la TV. Intră acum!  

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro