Antena Căutare

Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 s-a lansat în muzică! Cu ce artist are prima colaborare muzicală

Marcel Andrei, una dintre cele mai populare ispite masculine de la Insula Iubiii sezonul 8, s-a lansat în muzică. Iată cu cine a decis să facă o colaborare.

Galerie
Marcel, ispita de la Insula Iubirii, a devenit viral de când a început sezonul 8 datorită frazelor sale care deja sunt pe buzele tuturor celor care urmăresc emisiunea. | A1 & YouTube

Marcel, ispita de la Insula Iubirii, a devenit viral de când a început sezonul 8 datorită frazelor sale care deja sunt pe buzele tuturor celor care urmăresc emisiunea.

Marcel Andrei a impresionat cu felul în care vorbește în spaniolă și cu carisma sa, lucruri care i-au adus puncta bonus atunci când a venit vorba de cucerirea concurentelor.

Ispita Marcel, prima colaborare muzicală

Replica “Hola mami, que guapa” l-a făcut faimos, iar de-acolo și până la o lansare în muzică a fost doar un pas.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Teodor Costache, de nerecunoscut în fotografiile vechi. Cum arăta ispita în urmă cu 7 ani

Se pare că ispita masculină s-a simțit în largul lui atunci când a acceptat colaborea muzicală cu Jimmy Dub, un artist din România. Folosindu-se amândoi de viralitatea replicii de moment, Marcel a folosit-o și în noua piesă.

Melodia lor se găsește deja pe YouTube și în mai puțin de 24 ore a strâns peste 90K de vizualizări. Versurile sunt în spaniole, cântate de Jimmy Dub, iar Marcel repeat de câteva ore replicile lui celebre din Insula Iubirii sezonul 8.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce a fost surprinzător pentru fani a fost să vadă că una dintre ispitele feminine din acest sezon apare și ea în videoclip. Este vorba despre Florentina Ulmeanu, o ispită complet dezinvoltă care a demonstrat până acum la Insula Iubirii în sezonul 8 că îi place să se joace cu mințile bărbaților.

Citește și: Cum arăta Maria Tebieș de la Insula Iubirii când nu avea operații estetice. Imagini rare de dinainte să obțină formele voluptoase

O fire îndrăzneață și non-conformistă, Florentina apare în videoclipul piesei “Hola mami que guapa” purtând o vestimentație sumară.

Pentru a anunța primul său proiect muzical, Marcel a făcut mai multe postări pe contul lui de Instagram pentru a atrage atenția fanilor.

Povestea de viață a lui Marcel Andrei

Printre ispitele masculine care au atras atenția publicului încă din primele ediții Insula Iubirii, sezonul 8 se numără și Marcel Andrei. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a cucerit oamenii de acasă cu felul său carismatic și sinceritatea.

Ispita masculină a povestit în cadrul emisiunii că a fost nevoit să plece de acasă la o vârstă fragedă, după ce părinții lui au plecat din țară. Mama și tatăl acestuia au ajuns la despărțire, lucru care l-a afectat pe Marcel Andrei.

De asemenea, bărbatul a mai povestit și despre cariera pe care a avut-o înainte să devină barman și chelner în Insulele Canare. Puțini sunt cei care știu că ispita masculină de la Insula Iubirii sezonul 8 a lucrat în armată timp de 5 ani.

Citește și: Prima reacție a Biancăi Mitroi de la Insula Iubirii despre clipul în care ea îi vandalizează mașina lui Robert. Ce a spus Robert

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Cristina Rotaru de la Insula Iubirii. Imagini cu primul lor sărut la... Povestea de viață impresionantă a ispitei Marius Troana (Beni). Ce a dezvăluit când a fost întrebat dacă a înșelat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x