Antena Căutare

Cum arătau Iustina și Cornel de la Insula Iubirii la începutul relației. Cei doi urmează să devină părinții unei fetițe

Cornel de la Insula Iubirii sezonul 8 a postat pe contul personal de Instagram o fotografie de când el și Iustina au început să formeze un cuplu.

Galerie
Cum arătau Iustina și Cornel de la Insula Iubirii la începutul relației. Cei doi urmează să devină părinții unei fetițe | Captură Instagram

Iustina și Cornel Luchian formează un cuplu de aproape doi ani și urmează să devină părinți. Cei doi și-au testat relația în cadrul reality show-ului Insula Iubirii, unde au arătat că legătura lor este una puternică. Recent, Cornel a publicat prima fotografie pe care a făcut-o alături de Iustina. Iată cum arătau cei doi la începutul relației!

Citește și: Video-ul în care Iustina l-a făcut pe Cornel să se enerveze! "Parcă îmi e dor să fiu pe insulă, să mă distrez"

Iustina și Cornel Luchian de la Insula Iubirii, prima poză împreună

Iustina și Cornel, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Insula Iubirii, sunt foarte activi pe rețelele de socializare și le arată fanilor momente din viața lor. De această dată, fostul concurent de la Insula Iubirii a postat prima imagine cu actuala sa soție, de când au format un cuplu. Cei doi apar ținându-se în brațe, fiind surprinși într-un moment intim.

Articolul continuă după reclamă

„Prima noastră poză”, a transmis Cornel Luchian pe contul personal de Instagram.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Iustina și Cornel de la Insula Iubirii urmează să devină părinți

Iustina a aflat că este însărciantă când se afla în Thailanda, iar la bonfire-ul final i-a dat vestea și lui Cornel. Acum, cei doi se pregătesc de venirea pe lume a fiicei lor.

Foștii concurenți de la Insula Iubirii au ales un nume extrem de frumos și cu o semnificație aparte pentru micuța lor, care se va naște cât de curând. Mai exact, fiica lor va purta numele de Ivana - Nectaria. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a afirmat că vrea să nască prin cezariană.

„Suntem în așteptarea bebelușului. Nu mai am răbdare. Vreau să nasc cât mai repede (...) Cam o lună și puțin a mai rămas. Nu știu exact termenul când voi naște, dar știu că mai este foarte puțin și încă nu sunt pregătită. Nu am făcut nici camera copilului încă. Voi naște prin cezariană. O să iubesc pe fiica mea mai mult decât pe Cornel. O să îmi dau și viața pentru fata mea”, a declarat Iustina, într-un interviu acordat pentru Știrile Antena Stars, citată de Spynews.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. Cu ce a mințit-o Cornel pe Iustina la prima întâlnire. Ce i-a ascuns soției sale: „Mi-am dat seama...”

Cum arată Diandra Doris Moga după ce și-a topit acidul din buze. Cât de schimbată e ispita de la Insula Iubirii acum... Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 15 octombrie. Iuliana și Ovidiu au câștigat suma de 25.000 de lei! Marti, 15.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x