Antena Căutare

Video-ul în care Iustina l-a făcut pe Cornel să se enerveze! "Parcă îmi e dor să fiu pe insulă, să mă distrez"

Iustina Luchian, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, a postat pe contul ei de Instagram un video în care apare alături de Cornel.

Galerie
Iustina a fost sufletul petrecerilor de pe insulă aproape seară de seară și s-a bucurat de experiențele de la date-urile cu ispitele masculine fără, însă, să cadă în ispită. | A1

Iustina Luchian a devenit una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Insula Iubirii în sezonul 8, după ce a dat dovadă că este foarte naturală atunci când apare în fața camerelor și a fost definiția distracției pe insula fetelor, în Thailanda.

Video-ul amuzant postat de Iustina Luchian pentru fanii Insula Iubirii

Iustina a fost sufletul petrecerilor de pe insulă aproape seară de seară și s-a bucurat de experiențele de la date-urile cu ispitele masculine fără, însă, să cadă în ispită.

Citește și: Insula Iubirii, sezon 8. Cu ce a mințit-o Cornel pe Iustina la prima întâlnire. Ce i-a ascuns soției sale: „Mi-am dat seama...”

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă se distra pe cinste și încerca să pară indiferentă atunci când vedea imaginile cu Cornel în care el părea că a întrecut măsura, Iustina abia aștepta să îl vadă și să plece împreună acasă.

În ciuda tuturor lucrurilor pe care le-a zis despre el, Iustina le-a spus fetelor de mai multe ori că el este bărbatul vieții ei și nu își vede viitorul fără ea.

La bonfire-ul final, lucrurile s-au așezat exact așa cum și-a dorit Iustina pentru că aceasta era și dorința lui Cornel, și au decis să plece împreună acasă, în special după ce au aflat că vor deveni părinți în curând.

Cornel a fost în culmea fericirii atunci când a aflat vestea și a știut că Iustina, așa cum este ea, e femeia care îl completează perfect.

Când au ajuns în țară, Cornel și Iustina s-au căsătorit, exact așa cum își plănuiseră evenimentul în detaliu și au avut parte de cea mai frumoasă petrecere, alături de oamenii dragi din viața lor.

Iustina este în prezent însărcinată în 8 luni și așteptă să nască în noiembrie. Recent, concurenta Insula Iubirii a postat pe contul ei de Instagram un video amuzant pentru fanii emisiunii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Răspunsul Iustinei când a fost întrebată dacă a stat cu Cornel pentru banii lui. Care este adevărul

“Cornel, stăteam așa și mă gândeam și parcă mi-e dor să fiu pe insulă, să merg la date-uri, să mă distrez, să merg chiar și în club”, spune Iustina în noul video.

“Alo, ai uitat de asta, uite aici”, îi arată Cornel spre burtica ei de gravidă.

“Asta e cea mai frumoasă realitate”, spune Iustina zâmbind și mângâindu-și burtica de gravidă.

Nu de puține ori Iustina a mărturisit că abia așteaptă să nască și să își cunoască fetița pentru care ea și Cornel au ales un nume special. Pe fiica lor o va chema Ivana Nectaria.

Noul video a strâns peste 6.000 de aprecieri, iar fanii i-au complimentat în secțiunea din comentarii.

“Burtica zici ca e o Bombonică ”

“Ce familie frumoasă!”

“Cea mai frumoasă mami”

Iustina și Cornel se pregătesc să devină părinți în curând, bucurându-se de cea mai frumoasă perioadă din viața lor de cuplu.

Citește și: Ce ispită l-a atras fizic pe Cornel la Insula Iubirii. Soțul Iustinei a recunoscut abia acum. Dezvăluiri despre atingerile intime

Daiana și Rareș, concurenții Insula Iubirii sezonul 8, din nou împreună? Fotografia care i-a dat de gol... Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 30 septembrie 2024. Samia și Alexandra au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 30.09.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x