Antena Căutare

Cum au fost surprinși Daiana și Rareș de la Insula Iubirii sezonul 8. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Fanii emisiunii Insula Iubirii sezonul 8 au fost surprinși atunci când au văzut în ce ipostază s-a filmat Daiana, alături de Rareș.

Galerie
Daiana Prodan și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu imagini în care apare alături de Rareș | Antena 1

Unul dintre cuplurile care au decis să își testeze iubirea și fidelitatea la Insula Iubirii sezonul 8 a fost cel format din Daiana și Rareș. La ceva timp după experiența din Thailanda, cei doi au pus capăt relației lor, însă recent tânăra a fost filmată într-o ipostază neașteptată. Descoperă cum au fost surprinși Diana și Rareș de la Insula Iubirii sezonul 8.

Cum au fost surprinși Daiana și Rareș de la Insula Iubirii sezonul 8. Imaginile la care fanii au reacționat imediat

Daiana Prodan și Rareș Petre au venit la Insula Iubirii sezonul 8 pentru a-și testa relația și pentru a repara anumite probleme pe care cei doi le aveau în cuplu. Neîncrederea și gelozia tinerei afectau cuplul și cei doi au decis că Thailand le va arăta dacă sunt sau nu făcuți să fie împreună.

Citește și: Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei. Ce a putut să spună femeia despre ispită după apariția interviului

Articolul continuă după reclamă

Deși niciunul nu a căzut în ispită, problemele au părut să fi apărut după emisiune, căci cei doi s-ar fi despărțit. La ultimele ceremonii ale focului, bruneta s-a simțit rănită atunci când a văzut ce detalii intime oferă partenerul ei și ce comportament are acesta la petrecerile cu ispitele de la vila fetelor. Totuși, cei doi și-au rămas fideli. După show, la ceva timp de la revenirea în țară, aceștia ar fi ales separarea.

Când fanii credeau că cei doi nu mai au nicio șansă se se împace, iată că Daiana Pordan a fost a filmată într-o ipostază complet neașteptată: dansând alături de Rareș și chiar îmbrățișându-l!

Citește și: Maria Covașa de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a făcut două tatuaje. Ce mesaje cu subînțeles a transmis arta de pe corpul ei

„Eu nu mai înțeleg nimic. 🙄”, a fost reacția unuia dintre fani.

„Nici nu trebuie, intelege viata ta, las-o pe a noastra. E mai bine, ca a mea imi da dauna totala si mie”, a fost replica oferită de Daiana pe pagina sa de Instagram.

„Te mai muți în București?”, a fost întrebarea la care concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8 a răspuns afirmativ.

„Băi eu mă bucur pentru voi!”, „E viața voastră și dacă așa sunteți voi bine, nu trebuie să dați explicații nimănui! 🔥❤️”, „Preferații mei. Să fiți fericiți!❤️”, „Ce mult mă bucur că v-ați împăcat.😍”, iată doar o parte dintre mesajele transmise de admiratorii tinerei.

Rămâne de văzut cât de mult va rezista relația și dacă această împăcare este una de durată.

Nu uita să urmărești interviurile Insula Iubirii din sezon 8 în care Daiana Prodan a vorbit deschis despre conexiunea pe care a avut-o cu ispita Radu.

Mama Cristinei Rotaru, cuvinte grele la adresa Diandrei. Ce a putut să spună femeia despre ispită după apariția interviu... Dani boy, alături de ispita Maria Tebieș la TV. De ce au venit împreună la „Un show păcătos”: „Formați un cuplu?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x