Antena Căutare

Maria Covașa de la Insula Iubirii sezonul 8 și-a făcut două tatuaje. Ce mesaje cu subînțeles a transmis arta de pe corpul ei

Maria Covașa, fosta concurentă de la Insula Iubirii sezonul 8, și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu ultimul video pe care l-a postat.

Galerie
Fosta iubită a lui Daniel Ungureanu (Dani Boy) a decis să apeleze la o schimbare și a ales să își facă două tatuaje cu semnificație pentru ea. | A1

Fosta iubită a lui Daniel Ungureanu (Dani Boy) a decis să apeleze la o schimbare și a ales să își facă două tatuaje cu semnificație pentru ea.

Ce tatuaje și-a făcut Maria Covașa după Insula Iubirii

Concurenta Insula Iubirii a ales 2 tatuaje care transmit un mesaj subtil. Primul este pe incheietura mâinii drepte și este format din 2 cuvinte, “think positive”, care se traduce cu “gândește pozitiv”, iar pe piciorul, chiar la spate și-a tatuat data de 22.11.2023. cu două aripi de înger.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Ispita Marcel de la Insula Iubirii sezonul 8 a răbufnit! Ce a declarat în urma "înțepăturilor" primite de la Maria Covașa

Este clar că acea dată este foarte importantă pentru Maria, chiar dacă nu a specificat ce marchează acea zi de acum aproape un an. Maria a explicat în secțiunea de comentarii atunci când o urmăritoare a observat ceva aparte.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Același tatuaj ca și Dany Boy”, a scris internauta.

“Cred ca ai nevoie de ochelari ! Sunt total diferite tatuajele cel cu aripile e data lui bunica mea și e îngerul meu iar pe mâna să fiu pozitivă mereu nu înțeleg unde vezi tu așa ceva la Dani !”, a răspuns Maria Covașa.

“Dupa mine cel de mana nu e deloc elegant, dar tie sa iti placa”, i-a mai scris o urmăritoare în secțiunea de comentarii.

Maria a devenit cunoscută după apariția ei la Insula Iubirii, în special în raport cu ispita Marcel, care în timpul emisiunii era îndrăgostit de ea. Pe insula băieților, Dani, iubitul Mariei, a început o relație cu ispita Mădălina.

Citește și: Maria Covașa, concurenta de la Insula Iubirii sezonul 8, a dezvăluit totul! "Marcel îmi scria când era lângă Armina"

La bonfire-ul final, Maria și Dani au plecat separate, iar când au ajuns în țară Dani a început o relație cu Mădălina.

În țară, Maria încercat să îl cunoască mai bine pe Beni, dar a mărturisit că nu au putut lega mai mult decât o prietenie, iar în prezent ea este în continuare singură.

În interviul recent acordat după Insula Iubirii, Maria a dezvăluit că Dani Boy a căutat-o după ce s-au întors în țară, deși el era deja într-o relație cu Mădălina.

Mai mult, spune ea, Dani s-ar fi combinat cu fosta iubită a ispitei Beni pentru a afla mai multe despre Maria.

Maria Covașă de la Insula Iubirii, sezonul 8 a clarificat și situația în care Dani Boy ar fi mers să își ia lucrurile de la ea și a spus cum au stat lucrurile, de fapt.

„Dani a venit de două ori la mine, eu vorbeam în perioada aia cu Beni. O dată a venit cu scuza să își ia niște scule pentru motor și atunci a încercat să mă pupe. Și a doua oară, era cu Adriana în mașină, a lăsat-o acolo, a venit la mine. Ei i-a spus că se duce să ia bani de pe card. Și venise cu gândul de a ne împăca. Lucrurile eu i le-am dus lui Dani la Predeal. Nicidecum nu a venit să își ia lucrurle de la mine, Mădălina. Dacă asta știi, afli acum că nu ăsta este adevăratul motiv. Am în telefon dovezi”, i-a transmis direct ispitei.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Maria Covașă a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat între ea și Dani Boy după emisiune

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Diandra Moga, detalii despre revederea cu Andrei Rotaru după încheierea fil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x