Antena Căutare

Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Daiana Prodan a vorbit deschis despre conexiunea pe care a avut-o cu ispita Radu

În interviul Insula Iubirii, Daiana Prodan din sezonul 8 a povestit despre cum a schimbat-o pee a experiența din Thailanda.

Galerie
Daiana Prodan a spus că participarea ei la Insula Iubirii a venit și cu multe oportunități noi pe plan profesional și asta o bucură foarte tare. | A1

Daiana Prodan a spus că participarea ei la Insula Iubirii a venit și cu multe oportunități noi pe plan profesional și asta o bucură foarte tare. De asemenea, ea a povestit că, deși la început a primit hate din cauza faptului că era naturală și uneori înjura, lumea a început să o placă treptat.

Cât de mult a schimbat-o pe Daiana experiența de la Insula Iubirii

Când s-au întors în țară, Daiana și Rareș s-au mutat împreună, înainte ca emisiunea să fie difuzată la TV. Rareș și-a deschis o nouă afacere, iar Daiana s-a întors la jobul ei și chiar se gândea ce alte proiecte ar putea să înceapă.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu ce se ocupă Rey, fostul concurent care forma un cuplu cu Lavinia

“Era liniștea dinaintea furtunii. A început emisiunea, au început reproșurile și ne-am îndepărtat”, a mai zis Daiana.

După despărțirea de Rareș, Daiana a mai ținut legătura cu ispita Radu pentru o perioadă, iar apoi au încetat să mai vorbească.

Concurenta din sezonul 8 Insula Iubirii a povestit că a învățat multe despre ea și în principal faptul că nu trebuie să mai fie așa agitată.

“Acum sunt mult mai feminină, mai deschisă, mai drăgălașă”, a mai completat Daiana.

De când s-a întors de la Insula Iubirii, Daiana a început să facă și terapie și a zis că asta a ajutat-o foarte mult.

Ea a zis că se simte copleșită și recunoscătoare de câte ori cineva o oprește pe stradă și o recunoaște.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 6. Cum arată acum și cu ce se ocupă Rey, fostul concurent care forma un cuplu cu Lavinia

“Eu cu Rareș încă vorbim. (…) El s-a mutat, ne-am despărțit, avem vreo două luni. Am fost în concediu împreună într-adevăr, era deja cumpărat”, a mai povestit Daiana.

Daiana a mai povestit că s-a simțit foarte rănită de faptul că Rareș nu conștientiza ce geșeli făcuse în timp ce era încă într-o relația cu ea și ea a luat decizia de a pune punct relației cu el.

Apoi Daiana a povestit și despre conexiunea dintre ea și ispita Radu. Atunci când ea și Radu s-au revăzut la petrecerea burlăcițelor la Iustina, Radu i-a propus Daianei să iasă la o cafea toți 3, el, ea și Rareș.

“Rareș știe toate conversațiile cu mine și cu Radu din timpul relației”, a zis Daiana.

Ea a recunoscut că după ce s-a despărțit de Rareș a început să vorbească mai mult cu Radu.

“Când am văzut interviul lui Radu, eu nu am observat că el a și arătat mesajele. (…) Mesajul lui Radu pentru mine l-am primit, doar că nu o să i se îndeplinească dorința. I se putea îndeplini, dar nu o să se mai întâmple”, a povestit Daiana râzând.

Ea a povestit care e motivul. Atunci când făcea un live cu Cornel, el a întrebat-o de ce vorbește cu Radu după ce el a arătat mesajele cu ea la cameră, iar Daiana nu a vrut să dezvolte subiectul. Radu s-a supărat când a văzut live-ul spunând că Daiana ar fi trebuit să îi ia apărarea în fața lui Cornel. Apoi Radu a început să vorbească urât despre Daiana pe live, iar ea a renunțat să vorbească cu el.

“Să mă numească fătucă și chestii din-astea. Cred că erau strugurii acri și de-aia a început să vorbească așa”, a completat tânăra.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 8. Ispita Tina, de nerecunoscut după mai multe intervenții estetice. Cum arată și ce au speculat fanii

Insula Iubirii, sezonul 8. Detaliul care i-a făcut pe fani să creadă că Andrei și Cristina s-au împăcat. Care e statusul... Logodnica lui Marcel de la Insula Iubirii, schimbare radicală de look. Cum arată acum Armina Grigoraș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x