Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 8. Cum a reacționat Daiana după ce s-au difuzat imaginile cu ispita Flori și iubitul ei, Rareș. Ce a zis

Daiana, iubita lui Rareș, nu s-a mai putut abține și a oferit o reacție după ce au fost difuzate imaginile cu partenerul său în compania ispitei Flori, la Insula Iubirii sezonul 8.

Galerie
Daiana, iubita lui Rareș, nu s-a mai putut abține și a oferit o reacție după ce au fost difuzate imaginile cu partenerul său în compania ispitei Flori | Antena 1

Rareș a făcut un show de zile mari în ediția de luni, 19 august 2024, din Insula Iubirii sezonul 8. Concurentul a băut mai mult alcool decât trebuia, dându-și frâu liber sentimentelor față de ispita Flori.

Iubitul Daianei a fost filmat în ipostaze neașteptate alături de tânără cu care și-a petrecut majoritatea date-urilor în Thailanda. Cei doi au dansat, s-au îmbrățișat și s-au apropiat foarte mult. Un lucru este cert, Rareș a depășit limitele impuse de partenera lui la venirea pe insulă.

Încă de la casting, Daiana l-a rugat pe iubitul ei să aibă mare grijă cu băutura. Aceasta a mai evidențiat faptul că tânărul ar putea recurge la gesturi surprinzătoare dacă s-ar afla sub influența alcoolului.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Rareș a văzut cum Daiana l-a pălmuit pe Radu. Concurentul spune că și pe el l-a lovit

Articolul continuă după reclamă

Mai mult, concurenta a povestit și o experiență mai veche pe care a avut-o cu Rareș. Cei doi au fost la un pas de separare, după ce băiatul a pipăit mai multe fete în club. Acesta este și motivul pentru care s-au înscris la testul fidelității.

La scurt timp de la difuzarea imaginilor în care concurentul se apropie extrem de mult de ispita Flori, Daiana nu a mai ținut cont de nimic și a transmis un mesaj uluitor pe contul de Instagram. Se pare că tânăra a fost deranjată de atitudinea lui Rareș de pe insulă.

Cum a reacționat Daiana de la Insula Iubirii sezonul 8, după ce l-a văzut pe Rareș într-o stare avansată de ebrietate pe TV

În postarea pe care a făcut-o pe rețelele sociale, Daiana a scos în evidență faptul că iubitul ei nu a știut să se oprească din a mai consuma alcool atunci când era cazul. Aceasta nu a fost deloc surprinsă de imaginile care au fost difuzate cu Rareș.

„Nu, scumpu, am vrut să știi când îi ho. Lucru de care nu ai și nu o să ai habar niciodată, după cum ai arătat deja și ieri”, a scris tânăra într-un InstaStory publicat la doar o zi de la difuzarea momentului pe TV.

„Doamne ce beat e. Mi-e rușine de ceea ce face, sincer. Mi-e rușine, tu, de ce face. Mi-e maxim de rușine! Mi-e rușine, frate. Cum să fie în halul ăla? Vai de capul meu, cât de beat să fii?! Cum dansează, zici că e ultimul drogat”, a fost prima reacție a Daianei, de la Insula Iubirii sezonul 8, atunci când a vizionat imaginile cu iubitul ei și ispita Flori.

Citește și: Insula Iubirii sezon 8,19 august 2024. Reacția Cristinei când a aflat despre vizitele la baie ale lui Andrei în compania Diandrei

„Eu mă bucur că mi s-au arătat imaginile cu câteva zile înainte de ceremonia finală pentru că acum chiar, sigur o să i se arate și vreau să fie de față când le vede... când le văd, din nou. Vreau să îi văd reacțiile, vreau să văd dacă îi pasă, vreau să-l văd natural când se comportă”, a mai adăugat concurenta.

Insula Iubirii sezon 8, 20 august 2024. Flacăra ispitei s-a aprins pe insula fetelor. Daiana a văzut imaginile cu Rareș ... Interviurile Insula Iubirii, exclusiv în AntenaPLAY, din 29 august. Favoriții show-ului fenomen fac dezvăluiri după Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel
Mireasa sezonul 10, 11 septembrie 2024. Ce explicații îi cere Stelian lui Gabriel Miercuri, 11.09.2024, 15:59
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x