Antena Căutare

Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Daiana a citit lista de reguli impuse iubitului său, Rareș. Ce a zis Radu Vâlcan

În ediția din 13 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daiana a citit lista de lucruri pe care i le-a interzis iubitului său, Rareș. Radu Vâlcan a reacționat imediat.

Galerie
Daiana a dezvăluit ce reguli i-a impus lui Rareș, la Insula Iubirii sezonul 8 | Antena 1

Încă din primele ediții ale emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, Daiana i-a luat pe toți prin surprindere atunci când a dezvăluit faptul că i-a dat lui Rareș, iubitului său, o întreagă listă de reguli ce nu trebuie încălcate. În cadrul unui bonfire, concurenta a citit cerințele și Radu Vâlcan a reacționat imediat. Descoperă ce i-a impus Daiana iubitului său, în ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, din 12 august 2024.

Daiana a citit lista de reguli pe care le-a impus iubitului său, Rareș! Radu Vâlcan a reacționat imediat, în ediția din 12 august 2024 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8

Ediția a început în forță cu o discuție la bonfire. Daiana a spus că speră să îl vadă pe Rareș distrându-se, dar fără să încalce vreo regulă. Tableta a început să prezinte diferite filmări cu tânărul distrându-se alături de câteva ispite.

„Deocamdată nu s-au întrecut niște limite, dar mi se pare că și fata aia e un pic cam insistentă”, a fost reacția Daianei.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Daiana și-a mărit buzele și a avut un mesaj dur pentru internauți. Cum arată acum concurenta

„Ai văzut că la un moment dat, o fată și-a odihnit capul pe umărul lui, dar el nu a reacționat”, a subliniat Radu Vâlcan.

„Păi nu, el nu are reacții, e ca un cățel”, a fost replica neașteptată a tinerei.

„Pe acea listă era trecut și acest punct, să nu lase o fată capul pe umărul lui?”, a dorit să afle prezentatorul emisiunii Insula Iubirii sezonul 8.

„Nu era pe listă, nu!”, a spus Daiana.

Citește și: Insula Iubirii sezonul 8. Ce înseamnă ”chulo”, cuvântul folosit de ispita Marcel pentru a își descrie stilul

„Doamne, Dumnezeule și Maica Domnului, abia aștept să văd acea listă, pentru că sunt foarte curios! Vreau s-o citesc aici cu voi, de față cu tine. Îmi dai voie?”, a fost întrebarea pusă de Radu Vâlcan.

Cei din echipa de producție au adus lista și Radu Vâlcan a început să o citească cu voce tare:

„Nu accept: să faci masaj, să le lași să se frece de tine, să te porți mai frumos cu ele decât cu mine, să le faci complimente exagerate, să le atingi pe sâni, talie, picior (orice poate să fie cu subînțeles), nu accept să dormi în pat cu ele sau să stați în jacuzzi sau cadă împreună, nu accept să le iei în brate în piscină sau pe umeri sau orice, nu accept să bei mult cu ele la date-uri încât să te poată prosti. Pe scurt: nu face lucruri care m-ar răni și lucruri pe care tu nu le-ai suporta să le primești din partea mea. Pusi”, a spus Radu Vâlcan, destul de amuzat la final.

„A fost foarte frumos ce ai scris”, a fost de părere Maria.

Apoi, Daiana a putut să vadă și alte imagini cu Rareș. Concurentul a fost filmat când stă de vorbă cu ispitele și dezvăluie faptul că cel mai mult îl doare lipsa de încredere și gelozia.

„Hai că l-am pierdut și pe ăsta”, a fost replica data de Simona, atunci când a văzut imaginile.

Ce alte reacții a mai avut Daiana? Află totul urmărind clipul video de mai sus din ediția 13 a emisiunii Insula Iubirii sezonul 8, din data de 12 august 2024.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 8 Insula Iubirii, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii scoate la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality-show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality-show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare cele cinci cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Partenerii au la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum.

Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, pe Antena 1.

De asemenea, imagini nedifuzate pot fi urmărite săptămânal în Insula Iubirii Plus și Insula Iubirii Extra, numai în AntenaPLAY.

Ispita Marcel de la Insula Iubirii și iubita lui, primul interviu împreună. Cum a răspuns fata întrebată dacă e geloasă ... Insula Iubirii sezon 8, 12 august 2024. Maria a rămas fără cuvinte când a văzut ce face Dani cu ispita Mădălina. Ce a ur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Alexia și Mihai, discuție despre familie
Mireasa sezonul 10, 10 septembrie 2024. Alexia și Mihai, discuție despre familie Marti, 10.09.2024, 15:31
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x