Antena Căutare

Dani boy, alături de ispita Maria Tebieș la TV. De ce au venit împreună la „Un show păcătos”: „Formați un cuplu?”

Dani boy și Maria Tebieș de la Insula Iubirii au fost invitați la Un show păcătos pentru a vorbi despre speculațiile potrivit cărora ar forma un cuplu. Cei doi au explicat că au o doar prietenie foarte apropiată.

Galerie
Daniel Ungureanu și Maria Tebieș de la Insula Iubirii au fost invitați la „Un show păcătos” | Antena 1

Deși sunt foarte apropiați, Dani boy și Maria Tebieș au spus că sunt doar prieteni foarte buni, care se sună foarte des. Dani spune că are un început de relație cu o altă fată, care știe și este de acord cu frăția lui cu Maria Tebieș.

Maria Tebieș a explicat de unde au pornit speculațiile potrivit cărora ei ar forma o relație amoroasă.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor

Dani boy și ispita de la Insula Iubirii Maria Tebieș. Ce spun despre prietenia lor

„Dani boy a postat o poză cu noi doi, făcută când am fost la mare în calitate de prieteni, de frați, și de acolo au pornit zvonurile”, a spus ispita.

„Noi am fost tot timpul apropiați chiar de pe insulă, noi ne sunăm seara și când suntem pe la distracții, ne sunăm, ne întrebăm ce facem”, a spus Dani boy.

Citește și: Cadoul spectaculos pe care Maria de la Insula Iubirii l-a primit de ziua ei. Cum a apărut la 27 de ani fosta iubită a lui Dani

Cum a răspuns Dani boy de la Insula Iubirii, întrebat de Dan Capatos dacă are o iubită

Întrebați dacă au parteneri oficiali, cei doi au răspuns:

„Cred că amândoi suntem în același stadiu. La mine pot să zic că pe jumate da. O anumită fată. Cu Mădălina de la Insula nu mai am treabă de o lună. Nici cu Maria nu m-am împăcat”, a spus Daniel Ungureanu.

Cu Maria Covașă Dani a spus că a mai vorbit și că se respectă.

Daniel Ungureanu a fost concurent la Insula Iubirii. Tânărul a venit alături de Maria Covașă, iar testul infidelității i-a făcut pe cei doi să se despartă după 5 ani de relație. Dani a plecat de pe insulă cu ispita Mădălina, însă cei doi s-au despărțit.

Citește și: Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Maria Covașă a rupt tăcerea. Ce s-a întâmplat între ea și Dani Boy după emisiune

Mădălina Maricuț a declarat pentu Spynews.ro că ea și Dani nu se vor mai împăca. Ispita spune că băiatul i-a fost din nou infidel.

„Dani minte! Nu ne-am împăcat și ne vom împăca. Încă mă sună, el e blocat peste tot, dar mă suna de la toată lumea. Am blocat toate numerele ascunse care mă sună, dacă nu le am în agendă. M-a înșelat din nou. El consideră că videoclipul respectiv pe care l-a postat și pe care l-a șters nu este nimic, nu e înșelat, dar nu e doar atât, au fost mult mai multe, s-au adunat. Până la urmă nu funcționăm împreună și asta este, mergem înainte”, a spus Mădălina, după despărțire, pentru Spynews.ro.

Cum au fost surprinși Daiana și Rareș de la Insula Iubirii sezonul 8. Imaginile la care fanii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 7 octombrie. Georgiana și Elena au câștigat suma de 3.500 de lei Luni, 07.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x