Antena Căutare

Declaraţie uluitoare la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cel mai nou sezon Insula Iubirii vine cu o declaraţie şocantă încă din primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Galerie
Declaraţie uluitoare la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!” | Antena 1

Cel mai nou sezon Insula Iubirii, ce va avea premiera pe 15 iulie şi va fi difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la 20.30, la Antena 1, vine cu o declaraţie şocantă încă din primul episod al celui mai dur test de fidelitate.

Declaraţie uluitoare la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinci noi cupluri curajoase și ȋndrăgostite, cu mize mari şi poveşti de viaţă diferite și-au luat destinul ȋn propriile mâini pentru a afla răspunsul la cea mai dură ȋntrebare, iar afirmaţiile uluitoare nu au întârziat să apară.

„Ne-am despărţit de 37 de ori! Mi le-am notat pe toate în cap, 37 au fost, din care, de 37 de ori, doar eu am căutat-o!”, a dezvăluit unul dintre participanţii la sezonul opt Insula Iubirii. Mai mult, acesta a mai completat: „Pentru mine, 37 este un număr norocos, pentru că de 37 de ori am învăţat câte ceva nou, iar asta m-a ajutat în relaţie. Sper să se oprească la 37!”. Cine sunt curajoşii care au intrat în marea aventură a vieţii lor cu o asemenea poveste, în locul unde neprevăzutul este la el acasă, telespectatorii vor putea afla urmărind premiera celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Cine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8. Motivul surprinzător pentru care participă la emisiune

Timp de 21 de zile, îndrăgostiţii vor locui separat, dar ȋn compania unor ispite mai seducătoare ca oricând, ȋntr-un joc periculos și revelator. Zeci de camere de filmat vor scoate la iveală noi și noi secrete, iar flacăra de la ceremoniile focului va face lumină ȋn fiecare relaţie, ȋncepând din 15 iulie, ȋn fiecare luni, marţi și miercuri, de la 20.30, la Antena 1.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Citește și: Exclusiv | Cum a reușit Claudia Florescu să-i schimbe viața unei fane Insula Iubirii: „O tânără a venit la mine și mi-a mulțumit!”

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x