Antena Căutare

Cine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8. Motivul surprinzător pentru care participă la emisiune

Maria Covasa și Daniel Ungureanu se numără printre cele cinci cupluri care au venit să își testeze relația la Insula Iubrii sezonul 8.

colaj foto maria si daniel insula iubirii sezonul 8 Galerie
Maria Covasa și Daniel Ungureanu se numără printre cele cinci cupluri care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul 8 | Antena 1

Marcel Andrei se numără printre cele cincu cupluri care au venit să își testeze relația la Insula Iubrii sezonul 8. Aceștia sunt împreună de 5 ani, însă de-a lungul timpului, relația lor a întâmpinat multe provocări.

Cine sunt Maria Covasa și Daniel Ungureanu de la Insula Iubirii sezonul 8.

Maria și Daniel de la Insula Iubirii sezonul 8 sunt de aceeași vârstă, au 26 de ani și formează un cuplu de 5 ani. Tânăra este lucrător comercial, în timp ce iubitul ei este artist tatuator.

Deși au o relație de mult timp, concurenții de la Insula Iubrii sezonul 8 se confruntă cu probleme de încredere pe care speră să le rezolve odată cu participarea în cadrul reality show-ului de la Antena 1.

Articolul continuă după reclamă

Daniel susține că este foarte gelos și chiar și dacă o vede pe iubita lui că se uită la altcineva pe stradă, apar discuții în cuplu. Din această cauză, Maria nu poate să iasă singură niciodată și preferă să rămână în casă.

Citește și: Cine este ispita Marcel Andrei de la Insula Iubirii sezonul 8. A avut o meserie care l-a schimbat complet. Cu ce se ocupă acum

Gelozia lui vine din faptul că a fost înșelat în relația anterioară și nu își mai dorește să treacă printr-o astfel de experiență dureroară. De asemnenea, Daniel de la Insula Iubirii sezonul 8 spune că ar fi foarte rănit dacă relația cu Maria s-ar încheia pentru că nu poate sta fără ea nici două zile.

Concurentul de la Insula Iubirii sezonul 8 spune despre el că este și foarte răzbunător. În trecut, după certuri mai aprinse, acesta intra în dicuții cu alte fete doar pentru a o vedea pe ea geloasă.

Daniel este foarte iubitor și afector și și-ar dori ca și Maria sa fie la fel, însă tânăra este, de fel, o persoană mai rece.

Cuplul a venit la Insula Iubirii sezonul 8 din dorința de a-l „vindeca” pe tânăr de gelozie. El consideră că ar putea avea mai multă încredere în partenera lui dacă ar trece cel mai dur test la relației, în timp ce Maria vrea să afle dacă iubitul ei se poate stăpâni când o vede interacționand cu alți bărbați.

Insula Iubirii sezonul 8 se vede pe Antena 1 și în AntenaPLAYdin 15 iulie

Pornind de la premisa#cineiubeştenulasă, Insula Iubirii se pregăteşte să scoată la iveală noi adevăruri dramatice şi invită cuplurile curajoase să trăiască experienţa vieţii lor, în cadrul reality show-ului care a schimbat destinele multor perechi de îndrăgostiţi.

Curajul de a fi ei, așa cum sunt, în fața întregii țări. Sunt sigur că, priviți în profunzime, ei și poveștile lor, vor fi inspirație pentru toți cei care îi vor urmări. Omenii nu trebuie judecați, ci înțeleși. Prin înțelegere, suntem mai buni!”, dezvăluie Radu Vâlcan, gazda celui mai fierbinte reality show, ce va putea fi urmărit vara aceasta, la Antena 1.

Citește și: Cine sunt Cristina și Andrei Rotaru, cuplul de la Insula Iubirii, sezonul 8. Ei s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni matrimoniale

Testul fidelităţii este pregătit să pună la încercare noi cupluri în faţa a milioane de telespectatori. „Sunt meniţi să fie împreună?”, „Trăiesc o iubire adevărată, indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie ce se va stinge la prima adiere de vânt?” sunt doar câteva dintre arzătoarele întrebări la care cuplurile vor încerca să afle răspunsuri cu ajutorul testului Insula Iubirii.

Vor avea la dispoziţie exact 21 de zile în care să se supună pe ei înşişi şi, mai ales, partenerii, celor mai intense tentaţii, pentru a afla adevărul în căutarea căruia au pornit curajoşi la drum. Ce concluzii vor trage noii concurenţi după experienţa de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de ispite #deneoprit, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon Insula Iubirii, începând din 15 iulie, în fiecare luni, marţi şi miercuri, la Antena 1. Două resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insulă din Thailanda, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să decidă dacă lasă loc tentaţiei să le distrugă relaţia, la Insula Iubirii.

Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul o... Cine sunt Daiana Prodan și Rareș Petre de la Insula Iubirii sezonul 8. Formează un cuplu de doi ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Citește și
x