Live acumI mai mult umor
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Diana Constantin de la „Insula iubirii”, poză alături de sora sa! Cum arată tânăra

Toată lumea știe cum arată Diana Constantin, fosta concurentă de la emisiunea „Insula iubirii”. Totuși, fanii au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au aflat cum arată sora focoasei brunete!

Aceasta se numește Alis Alexandra și este o superbă tânără brunetă, cu trăsături delicate și un look natural

Antena 1

Diana Constantin este una dintre cele mai controversate concurente din sezoanele trecute ale îndrăgitului reality show „Insula iubirii” de la Antena 1. Chiar dacă în ultima perioadă nu a mai apărut la televizor, aceasta este și azi la fel de iubită de fani. Aceștia au fost surprinși să descopere cum arată însă sora acesteia!

Prima dată, aceasta a participat împreună cu Ben, partenerul său de atunci, un străin stabilit în România. Totuși, fericirea afișată la începutul emisiunii s-a spulberat rapid, căci bărbatul a reușit să își facă iubita extrem de geloasă.

Diana Constantin de la „Insula iubirii” are o soră superbă

Fără să mai stea pe gânduri, Diana Constantin s-a „răzbunat” începând o relație cu una dintre cele mai râvnite ispite masculine din reality show-ul realizat în Thailanda. După emisiune, cei doi nu au mai găsit șansa de-a fi iar fericiți împreună.

Citește și: Cum arăta Diana Constantin de la „Insula iubirii” când era mică! Imaginile fac senzație pe Instagram

Ulterior, două sezoane mai târziu, focoasa brunetă a decis să revină în emisiune, dar de data aceasta avându-l drept iubit chiar pe Aurel, unul dintre foștii concurenți.

Și de data aceasta, Diana a văzut cum relația ei se destramă încet și sigur, din cauza ispitelor din Thailanda și a faptului că nu se poate lăuda cu o relație stabilă și matură.

Așadar, ambele sale participări au stat sub semnul ghinionului în dragoste. Totuși, după cele dpuă experiențe intense, Diana Constantin a dezvăluit faptul că a învățat numeroase lecții de viață și că nu a fost totul în zadar.

Citește și: Diana Constantin de la „Insula iubirii” s-a pozat în lenjerie intimă transparentă și a făcut senzație pe Instagram

De-a lungul timpului, frumoasa brunetă a cucerit inimile a mai bine de o sută de mii de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Totuși, printre numeroasele sale fotografii, admiratorii acesteia au putut descoperi și poze cu sora fostei concurente de la „Insula iubirii”.

Aceasta se numește Alis Alexandra și este o superbă tânără brunetă, cu trăsături delicate și un look natural. Unii spun că cele două surori seamănă, în timp ce alții sunt de părere că fiecare are frumusețea sa unică.

Totuși, un lucru ușor de remarcat este faptul că Diana Constantin de la „Insula iubirii” este extrem de apropiată de sora sa, pe nume Alis Alexandra.

Video