Diana de la „Insula iubirii”, în ipostaze senzuale pe internet! Imaginea pe care doar iubitul o vedea până acum

Diana Constantin a fost una dintre cele mai controversate și surprinzătoare concurente din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1. Recent, focoasa brunetă s-a pozat într-o ipostază senzuală și a arătat ce tatuaj special are. Imaginile sexy au făcut senzație și au adunat mii de aprecieri.

Diana Constantin a fost una dintre cele mai controversate și surprinzătoare concurente din emsiiunea „Insula iubirii”

Antena 1

Pe Diana Constantin am putut s-o vedem în sezonul 3 al îndrăgitului show „Insula iubirii” de la Antena 1.

Atunci, tânăra a venit împreună cu iubitul său de la acea vreme, pe nume Ben, ca să arate tuturor ce cuplu de invidiat formează, în ciuda faptului că relația a fost una destul de tumultoasă.

Diana Constantin de la „Insula iubirii” face senzație pe Instagram

Ceea ce părea o imagine perfectă s-a transformat rapid în ceva complet neașteptat. Diana Constantin a devenit geloasă pe modul în care Ben se comportă cu ispitele și nu i-a mai trebuit mult până să înceapă să dea din casă și să prezinte detalii uluitoare despre viața de cuplu. Ceea ce inițial părea o superbă poveste de dragoste ascundea, de fapt, și aspecte negative.

După „Insula iubirii”, Ben și Diana Constantin nu au mai format un cuplu. Timpul a trecut și pe focoasa brunetă am putut s-o revedem și în sezonul 5 al emisiunii. De data aceasta, tânăra a venit în calitate de iubită a lui Aurel, și el tot un fost concurent!

citește și: Diana Constantin de la "Insula Iubirii" vedetă pe site-urile pentru adulți! De ce a ales să se dezbrace pentru bărbați? | Foto

Și a doua oară, testul iubirii din Thailanda a fost picat, iar Diana Constantin a trăit o nouă decepție în dragoste.

„Insula iubirii mi-a oferit multe lecții din care am învățat. Am învățat că dacă un om te jignește atunci nu te iubește. Ceea ce am trăit cu Ben și cu alte persoane, adică faptul că m-am purtat urât, totul mi s-a întors apoi în fosta relație de patru luni și am ajuns să fiu eu jignită. Am fost patru luni într-o relație de parcă eram eu într-o relație cu mine, cea veche. Mi-am primit lecția de la viață”, a mărturisit sincer Diana Constantin de la „Insula iubirii”, după despărțirea de Ben

Totuși, tânăra a reușit să câștige inimile a numeroși fani și azi bruneta se poate lăuda că are mai bine de 110.000 de urmăritori pe pagina sa personală de Instagram.

În prezent, Diana Constantin trăiește o frumoasă poveste de iubire și pare că și-a găsit liniștea și fericirea.

Recent, fosta concurentă de la „Insula iubirii” i-a uimit pe fani cu o fotografie în care apare purtând doar lenjerie intimă, fără sutien, și arătându-și tatuajul de pe spate al cărui mesaj se traduce din limba engleză prin „Fericirea este acolo unde te astepti mai putin”.

citește și: Diana de la Insula iubirii, de nerecunoscut! Ce coșmar a trăit, după relația cu Ben și Aurel

Extrem de senzuală, Diana Constantin a primit instant mii de aprecieri din partea fanilor, semn că fosta concurentă de la „Insula iubirii” se pricepe de minune să surprindă.

Tot recent, într-o altă postare la fel de îndrăzneață, focoasa brunetă s-a pozat goala in dus si și-a făcut un selfie și urmăritorii de pe Instagram au observat imediat ce ținută cu decolteu generos are aceasta.

Ultimele știri