Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Doi concurenți de la Insula iubirii, surprinși într-o ipostază neașteptată! Ce detaliu au descoperit fanii

Surpriză uriașă pentru fanii emisiunii Insula iubirii! Doi dintre foștii concurenți s-au pozat într-o ipostază complet neașteptată! Ce detaliu incredibil s-a aflat?

Doi foști concurenți de la Insula iubirii i-au uimit pe fani

În sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, unul dintre cele mai controversate cupluri a fost cel format din Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich, din Timișoara.

BOGDAN ȘI IONUȚ DE LA INSULA IUBIRII, DEZVĂLUIRE NEAȘTEPTATĂ

Și cuplul format din Mirela Baniaș și Ionuț Gojman a ajuns rapid în atenția publicului, mai ales după ce acesta a început să facă tot felul de dezvăluiri și să se bucure de faptul că ocupă primul loc în paginile tabloidelor!

citește și: Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Cei doi foști concurenți de la Insula iubirii au ales să se despartă de partenerele lor, iar recent a ieșit la iveală și un alt detaliu surprinzător!

Se pare că cei doi nu doar că au petrecut mult timp împreună în sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, dar au și decis să rămână foarte buni prieteni.

citește și: Mirela Baniaș de la Insula iubirii, momente de disperare! Bruneta cere ajutorul fanilor: „Nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta”

Cei doi sunt amici și în mediul online și nu ratează vreo ocazie ca să își transmită mesaje unul altuia.

Recent, Ionuț Gojman a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de Bogdan Ionescu, iar fanii emisiunii Insula iubirii au fost surprinși că, deși a trecut ceva timp, cei doi încă se consideră „frați”!

„Te pupă fratele”, a scris Bogdan la poza lor, semn că cei doi sunt prieteni foarte buni.

Video