Antena Căutare

Mirela Baniaș de la Insula iubirii, momente de disperare! Bruneta cere ajutorul fanilor: „Nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta”

Mirela Baniaș, fostă concurentă în emisiunea Insula iubirii, și-a surprins fanii cu o dezvăluire cutremurătoare. Bruneta trece prin momente extrem de grele!

Mirela Baniaș de la Insula iubirii, momente de disperare! Bruneta cere ajutorul fanilor: „Nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta”
Mirela Baniaș de la Insula iubirii trece prin momente grele

Pentru cei care nu știu, Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au participat în sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, dorind să dea testul iubirii în Thailanda. La finalul emisiunii, Ionuț Gojman a ales să se despartă de ea, orbit fiind de așa-zise celebritate câștigată în urma participării la emisiune.

MIRELA BANIAȘ TRECE PRIN CLIPE DE DISPERARE

Pe Ionuț l-am revăzut ca ispită în sezonul 5 Insula iubirii, iar despre Mirela Baniaș am aflat că și-a găsit fericirea, s-a căsătorit și trăiește acum o frumoasă poveste de iubire cu bărbatul potrivit ei.

citește și: Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Totuși, un mesaj postat recent pe contul său de Instagram i-a pus pe fanii Mirelei Baniaș pe jar:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fosta concurentă de la emisiunea Insula iubiiri a dezvăluit faptul că nu își mai găsește liniștea și că a renunțat să mai mănânce, de supărare.

citește și: Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față! Câte intervenții estetice și-a făcut ca să se transforme TOTAL, după ce Ionuț Gojman i-a frânt inima!

Mai mult decât atât, aceasta a anunțat că este dispusă să ofere o mie de euro sau oricât, ca recompemnsă pentru câinele pierdut, despre care spune că i-a fost alături 18 ani, adică jumătate din viața ei!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai mulyr ă

Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr... Doi concurenți de la Insula iubirii, surprinși într-o ipostază neașteptată! Ce detaliu au descoperit fanii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x