Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mirela Baniaș de la Insula iubirii, momente de disperare! Bruneta cere ajutorul fanilor: „Nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta”

Mirela Baniaș, fostă concurentă în emisiunea Insula iubirii, și-a surprins fanii cu o dezvăluire cutremurătoare. Bruneta trece prin momente extrem de grele!

Mirela Baniaș de la Insula iubirii trece prin momente grele

Pentru cei care nu știu, Mirela Baniaș și Ionuț Gojman au participat în sezonul 4 al emisiunii Insula iubirii, dorind să dea testul iubirii în Thailanda. La finalul emisiunii, Ionuț Gojman a ales să se despartă de ea, orbit fiind de așa-zise celebritate câștigată în urma participării la emisiune.

MIRELA BANIAȘ TRECE PRIN CLIPE DE DISPERARE

Pe Ionuț l-am revăzut ca ispită în sezonul 5 Insula iubirii, iar despre Mirela Baniaș am aflat că și-a găsit fericirea, s-a căsătorit și trăiește acum o frumoasă poveste de iubire cu bărbatul potrivit ei.

citește și: Nici Hannelore nu l-ar recunoaște! Îți amintești de Bogdan de la Insula iubirii? Cum arată acum, cu barbă și păr

Totuși, un mesaj postat recent pe contul său de Instagram i-a pus pe fanii Mirelei Baniaș pe jar:

„Nu pot să cred că mă despart de el după atâta timp, niciodată nu mi-am imaginat sfârșitul ăsta. Ne-am dus la cabană la părinții mei și stăteam prin curte, la grătar. Ea a ieșit, nu am observat când a ieșit și mi-am dat seama la un moment dat că doar celălalt cățel era lângă mine. Am căutat-o și vecinii au văzut-o (...) eu cred că a luat-o cineva, cu mașina”, a declarat ea, despre câinele pe care l-a pierdut recent.

Fosta concurentă de la emisiunea Insula iubiiri a dezvăluit faptul că nu își mai găsește liniștea și că a renunțat să mai mănânce, de supărare.

citește și: Mirela Baniaș de la „Insula Iubirii” a dat cărțile pe față! Câte intervenții estetice și-a făcut ca să se transforme TOTAL, după ce Ionuț Gojman i-a frânt inima!

Mai mult decât atât, aceasta a anunțat că este dispusă să ofere o mie de euro sau oricât, ca recompemnsă pentru câinele pierdut, despre care spune că i-a fost alături 18 ani, adică jumătate din viața ei!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena Stars ca să afli mai mulyr ă