Antena Căutare

Elena de la „Insula iubirii”, sărbătorita zilei! La mulți ani! S-a pregătit de ziua ei într-un mare fel, iar transformarea este totală! HOT!

Elena de la ”Insula iubirii” și-a sărbătorit ziua de naștere! La mulți ani, frumoasa noastră! Nu mai e un secret că bruneta succește mințile oricărui bărbat, fie el unul și de „valoarea” lui Tomiță. De ziua ei, fosta concurentă i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Elena de la ”Insula iubirii” și-a sărbătorit ziua de naștere! La mulți ani, frumoasa noastră! Nu mai e un secret că bruneta succește mințile oricărui bărbat, fie el unul și de „valoarea” lui Tomiță. De ziua ei, fosta concurentă i-a lăsat pe toți cu gura căscată!

Și-a schimbat look-ul, a slăbit considerabil și a ales o ținută sexy și elegantă în acelați timp!

Elena se simte foarte bine cu ceea ce este și a realizat, iar acest lucru este vizibil și din ultimele fotografii de pe Facebook. Mii de admiratori i-au trimis urări, iar noi nu putem decât să îi urăm tot binele din lume! Și multă iubire și sănătate! Că în rest, are toate calitățile - frumusețe, inteligență - pentru a-și concretiza și singură orice vis!

Și s-a jurat că nu l-a trădat, dar cu Tomiță s-a culcat!

Fosta concurentă care a căzut în ispita arătosului Tomiță pare să-și fi refăcut viața după ce s-a despărțit de Sasha și să fi trecut cu bine peste faptul că ispita masculină nu voia o relație serioasă cu ea. Lucrează ca model, este deschisă să cunoască o nouă iubire și adoptă ținute îndrăznețe!

Arată extraordinar cu noul look, nu-i așa?

SĂ TRĂIEȘTI, ELENA!

Bianca Roman, cea mai tare ispită de la "Insula Iubirii": "Simt că sunt gravidă doar când se mişcă fetiţ... Vestea așteptată de toți telespectatorii! Filmările pentru ”Insula iubirii” au ajuns la final! Primele IMAGINI din noul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x