Antena Căutare

Ema Kovacs, invitație surprinzătoare pentru Daria Cuflic, cu puțin timp înainte să nască. Ce i-a transmis ispitei

Ema Kovacs i-a transmis un mesaj neașteptat celei care i-a ispitit actualul soț pe Insulă. Cu scurt timp înainte să nască, ea s-a filmat într-o ipostază inedită.

colaj foto ema oprisan razvan kovacs si daria cuflic insula iubirii sezonul 7 Galerie
Ema Kovacs, invitație surprinzătoare pentru Daria Cuflic, cu puțin timp înainte să nască. Ce i-a transmis ispitei | Antena 1 & Captura TikTok

La mai mult de jumătate de an de când au „împărțit” același bărbat la Insula Iubirii sezonul 7, Ema nu a uitat-o pe ispita Daria. Deși acum Ema și Răzvan Kovacs s-au căsătorit și așteaptă un copil împreună, fosta concurentă i-a transmis un mesaj celei cu care partenerul ei a petrecut clipe romantice pe Insulă.

Ema Kovacs, mesaj neașteptat pentru Daria Cuflic, după ce au „împărțit” același bărbat. Ce i-a transmis ispitei de la Insula Iubrii, sezonul 7

Prin intermediul unui videoclip postat pe contul ei de TikTok, soția lui Răzvan Kovas de la Insula Iubiriin sezonul 7, i-a transmis un mesaj surprinzător Dariei.

Ema s-a filmat lângă un food truck de înghețată, indicând denumirea acesteia. Întâmplător, pe rulotă era trecut numele Daria, așa că femeia însărcinată nu a putut trece cu vederea acest detaliu.

„Când soarta vă aduce împreună”, a mai notat ea, alături de imagini.

Citește și: Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, declarație de dragoste controversată pentru Ema. Cum a surprins-o pe soția lui

Mai mult decât atât, Ema a mărturisit că îi este dor de cea care i-a ispitit actualul soț pe Insulă și a invitat-o la o cafea.

„Nu știu dacă vouă v-a fost dor de mine, dar mie cu siguranță mi-a fost dor de ea. Așa că, Daria, dă-mi un mesaj. Te aștept la o cafea”, a spus Ema în clip-ul postat de ea pe TikTok.

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Citește și: De ce a ”cedat” Ema și i-a mai dat o șansă lui Răzvan, deși își făcuse bagajul și plecase din Timișoara. Ce gest a făcut bărbatul

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Ce mai face și cum arată Denisa de la Insula Iubirii sezonul 5. Fosta iubită a lui Adrian din Cluj s-a căsătorit și are ... Ce mai face și cum arată Diana de la Insula Iubirii sezoanele 3 și 5. Fosta iubită a lui Ben se pozează în cele mai sexy...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x