Antena Căutare

Insula Iubirii, sezonul 7. Răzvan Kovacs, declarație de dragoste controversată pentru Ema. Cum a surprins-o pe soția lui

În apropierea zilei lui de naștere, Răzvan Kovas de la Insula Iubirii, sezonul 7 i-a făcut o declarație de dragoste controversată soției sale. Cei doi soți așteptă primul loc copil împreună.

colaj foto ema oprisan si razvan kovacs la insula iubirii sezonul 7 Galerie
Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7, declarație de dragoste controversată pentru Ema. Cum a surprins-o pe soția lui | Antena 1

Deși au avut o poveste de dragoste tumultoasă, Ema și Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 sunt acum în al nouălea cer. Foștii concurenți sunt pe care de a pune bazele familiei pe care și-o doreau demult pentru că din clipă în clipă va veni pe lume și fetița lor.

Cei doi se pare că au îngropat trecutul și acum privesc cu încredere către viitor, chiar dacă Ema recunoaște, într-un interviu recent, că nu l-a iertat pe Răzvan, devenit acum soțul ei.

Citește și: Cine este, de fapt, blonda cu care se afișa Răzvan Kovacs înainte de Finala Insula Iubirii sezonul 7. Ce legătură există între ei

Ce declarație de dragoste i-a făcut Răzvan Kovacs de la Insula Iubrii, sezonul 7 soției sale, în mediul online

Concurentul care a căzut în ispită pe Insula i-a luat prin surprindere pe prietenii săi virtuali după ce a transmis câteva cuvinte despre ceea ce simte acum. Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât că el nu a vorbit prea mult despre sentimentele sale.

Ei bine, acum când Ema mai are puțin și o va aduce pe lume pe fiica lor, Răzvan și-a dat frâu liber emoțiilor, printr-o postare pe Instagram. El și-a surprins soția pe balcon, cu burtica de gravidă la vedere și alături a adăugat câteva cuvinte din suflet.

Cu toate acestea, nu a ratat ocazia de a se lăuda și el puțin, în forografia distribuită în prejma zilei lui de naștere. De asemenea, el a dezvăluit că sarcina soției sale a intrat pe utlima sută de metri și în curând fetița lor va veni pe lume.

„La cea de-a 32-a aniversare am devenit tătic, sex simbol și soțul celei mai frumoase femei care a fost vreodată la antena. Vă mulțumim pentru miile de mesaje! Fețita mea de 90% pregătită”, a scris Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii, sezonul 7 pe contul lui de Instagram.

Ema mai are un băiețel dintr-o relația anterioară pe care ea și Răzvan îi cresc împreună. De-a lungul sezonului 7, concurenta a dezvăluit că partenerul ei este un tată exemplar și acest lucru a făcut-o să îl iubească și mai tare.

Citește și: De ce a ”cedat” Ema și i-a mai dat o șansă lui Răzvan, deși își făcuse bagajul și plecase din Timișoara. Ce gest a făcut bărbatul

Insula Iubirii continuă în AntenaPLAY! Interviuri exclusive cu favoriții sezonului 7, după Marea Finală

Foști participanți din sezonul 7 Insula Iubirii revin într-o serie de interviuri în care retrăiesc momente din cadrul show-ului, mărturisesc ce a însemnat pentru ei experiența Insula Iubirii și cum li s-a schimbat viața din acel punct, care au fost lecțiile pe care le-au învățat și cum a contribuit participarea la emisiune la evoluția lor până în prezent.

A1.ro vine cu o veste bună pentru fanii show-ului Insula Iubirii! După Marea Finală din 27 august 2023, aceștia pot vedea primele impresii ale concurenților din sezonul 7 Insula Iubirii despre Marea Finală, dar și ce concluzii au tras după cele 21 de zile departe de partenerii lor.

Interviurile exclusive cu cei care au făcut parte din experiența celui mai dur test al fidelității vor fi vizionate în AntenaPLAY, secțiunea Interviurile Insula Iubirii. Publicul o să afle detalii neștiute din culisele Finalei de la concurenții acestui sezon, dar și cum le-a schimbat viața participarea la emisiune.

Cele mai picante informații ale testului de fidelitate vor fi spuse, fără ezitare, de către cuplurile din sezonul 7 Insula Iubirii. Stai cu ochii pe AntenaPLAY pentru a fi primul care vizionează interviurile exclusive ce vor apărea după Marea Finală din 27 august 2023.

Medana de la Insula Iubirii sezonul 2 a născut cel de-al doilea copil. Imagini emoționante cu bebelușul... Ce mai face și cât de schimbată este acum Elena Stroe de la Insula Iubirii. Cum arată în prezent fosta iubită a lui Sash...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x