Antena Căutare

Foşti concurenţi şi ispite la "Insula Iubirii - Temptation Island" au dat din casă. Când începe cel mai incediar show: "O poveste de vară..."

Cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island" este aşteptat cu sufletul la gură de fanii emisiunii. Radu Vâlcan face dezvăluiri despre ceea ce numeşte "cea mai fierbinte vară"

Cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii - Temptation Island" este aşteptat cu sufletul la gură de fanii emisiunii. Radu Vâlcan face dezvăluiri despre ceea ce numeşte "cea mai fierbinte vară"

„Toată lumea mă întreabă când va începe Insula Iubirii, și eu mă întreb. Va începe în curând, în vara asta!”, a dezvăluit prezentatorul emisiunii.

Această informaţie este confirmată şi de Raul, fostă ispită masculină, dar şi de Nico şi Alexandra, două concurente în cel de-al treilea sezon: "Insularii - o poveste de vară. În curând, la Antena 1", au scris cei trei pe o reţea de socializare, spre bucuria fanilor.

Foşti concurenţi şi ispite la "Insula Iubirii - Temptation Island" au dat din casă. Când începe cel mai incediar show: "O poveste de vară..."

"Este cel mai intens, cel mai tare sezon de până acum. Este ceva ce nu s-a mai văzut, nu numai în această emisiune, ci și în România, o spun cu mâna pe inimă. Sezonul patru va fi cu mult peste așteptările telespectatorilor. Va fi ceva extraordinar" , a mai mărturisit Radu Vâlcan.

Printre cei înscriși la casting s-au numărat chiar și cupluri vechi de 50 de ani, dar și perechi în care unul dintre parteneri abia împlinise vârsta majoratului.

În unele dintre perechi, diferențele de vârstă dintre parteneri au fost chiar și de 20 de ani, iar în ceea ce privește problemele invocate de cei care s-au înscris, cele mai frevente sunt comunicarea sau chiar și viața intimă.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x