Antena Căutare

De nerecunoscut! Una dintre fostele ispite masculine de la "Insula Iubirii - Temptation Island" a dat-o pe muzică latino şi a făcut show de zile mari (VIDEO)

A fost concurent la X Factor, apoi a devenit ispită masculină în incendiarul show "Insula Iubirii - Temptation Island". Despre cine este vorba?!

A fost concurent la X Factor, apoi a devenit ispită masculină în incendiarul show "Insula Iubirii - Temptation Island". Despre cine este vorba?!

După ce a făcut echipă la „X Factor” cu Deea, în echipa lui Horia Brenciu, George Balogh şi-a testat abilitățile de seducător în cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii”.

„Nebunia pe care o am este una dintre marile mele calități. Sunt o persoană care te poate scoate cu mare ușurință din monotonie. În plus, ochii mei mă ajută să mă înțeleg doar din priviri cu cineva, dacă îmi propun lucrul ăsta”, declara atunci George, încrezător în șansa lui de a se remarca la „Temptation Island – Insula iubirii”.

Invitați la "Star Matinal", Jungle Boy, aşa cum îşi spune acum George, și Claudiu au cântat un trap latino.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x