Căutare Live

Geanina de la „Insula iubirii” s-a schimbat complet! Cum a apărut la botezul fiului ei

Geanina Obreja din sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 și-au uimit fanii din nou, după ce a postat pe pagina sa personală de Instagram o imagine surprinzătoare. Cu un look complet schimbat, aceasta a făcut senzație.

Geanina Obreja din sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1 și-au uimit fanii din nou

Antena 1

În sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Geanina Obreja a mers în Thailanda împreună cu iubitul său, Costas. Tânăra a dorit să își testeze relația și să vadă dacă poate avea încredere deplină în partenerul său de viață.

Zilele au trecut și Costas a început să manifeste tot mai mult interes pentru frumosele ispite feminine, dar în special pentru una dintre ele. Nicoleta a fost cea pe care Costas a pus ochii în sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii” și, în doar câteva zile, bărbatul a dat semne clare că nu mai vrea să audă de Geanina, iubita sa, fiind pregătit să înceapă o relație cu blondina din Thailanda.

Geanina Obreja de la „Insula iubirii” sezonul 5 face senzație pe Instagram

Ispita Nicoleta a fost însă atentă și și-a dat seama că promisiunile lui Costas nu sunt tocmai sincere, iar anumite aspecte din comportamentul său au făcut-o pe blondă să îl refuze. Între timp, la vila fetelor, situația nu a fost tocmai diferită.

citește și: Diana de la „Insula iubirii”, în ipostaze senzuale pe internet! Imaginea pe care doar iubitul o vedea până acum

Supărată să vadă că iubitul său pare îndrăgostit de altcineva, Geanina Obreja s-a apropiat inițial de Andi, apoi l-a preferat pe George.

Zilele petrecute în Thailanda s-au terminat cu o ultimă confruntare la ceremonia focului, atunci când cei doi concurenți din sezonul 5 al emisiunii „Insula iubirii” s-au confruntat.

Posted by Geanina Obreja on Saturday, 18 May 2019

A urmat o despărțire, dar apoi a venit și surpriza: o poză postată de brunetă pe Instagram cu un inel de logodnă și...vestea că a rămas însărcinată! Costas și Georgiana Obreja au decis așadar să formeze din nou un cuplu, doar că de data aceasta lucrurile au părut să meargă ceva mai bine.

citește și: Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” e de nerecunoscut! Și-a făcut o schimbare uriașă de look

Un lucru observat de fanii și de urmăritorii de pe Instagram ai tinerei a fost schimbarea radicală de look a acesteia. Azi, fosta concurentă a născut și arată într-o formă de zile, fiind mândra posesoare a unui corp de invidiat.

Recent, aceasta a postat pe pagina sa personală de Instagram o fotografie în care apare alături de Costas și de băiatul lor. Îmbrăcată cu o rochie senzuală, Geanina de la „Insula iubirii” și-a impresionat apropiații și urmăritorii, iar imaginea (realizată chiar la botezul fiului său) a adunat instant sute de aprecieri. Cu păr lung și machiaj spectaculos, aceasta a impresionat cu un look elegant, complet diferit de cel pe care l-a afișat la „Insula iubirii”.

Nu îţi alegi familia. Ea este cadoul lui Dumnezeu pentru tine. – Desmond Tutu💙💙💙 #bebeDenis #botezDenisStefan

Posted by Geanina Obreja on Thursday, 14 January 2021
Ce mai face Marinela Mavrodin, fosta concurenta de la "Insula Iubirii". Cine este cel care a cucerit-o...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Ultimele știri
x