Antena Căutare

Hannelore de la „Insula iubirii” a dezvăluit cine e iubitul ei, de fapt! Poza e virală: „Mă sfârşesc în fiecare zi”

Hannelore Ulrich a fost una dintre cele mai controversate concurente din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1. Aceasta și-a surprins recent fanii cu o poză în care apare apare alături de noul iubit, căruia i-a făcut o declarație de iubire surprinzătoare.

Hannelore Ulrich dând interviu în timpul emisiunii „Insula iubirii” Galerie
Hannelore de la „Insula iubirii” a dezvăluit cine e și cum arată iubitul său | Antena 1

Sezonul 4 al reality show-ului „Insula iubirii” a fost unul cu răsturnări spectaculoase de situație. Unul dintre cuplurile care au decis să dea testul iubirii în Thailanda a fost cel format din Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu.

Cei doi au povestit în prima ediție a emisiunii faptul că au decis să accepte provocarea pentru a demonstra că sunt făcuți unul pentru celălalt și că au toate motivele să se căsătorească.

Hannelore, dedicație specială pentru iubitul său, pe Instagram

Pozând în cuplul perfect, Hannelore și Bogdan au lăsat să se înțeleagă faptul că Thailanda nu le poate distruge relația de lungă durată.

Totuși, după doar câteva zile petrecute departe unul de celălalt, fiecare printre ispite, lucrurile au început să fie cu totul altfel. Într-un timp mai scurt decât s-ar fi așteptat toată lumea, Bogdan Ionescu a început să lase de înțeles că relația lui nu este atât de perfectă precum a mărturisit inițial și că există, de fapt, probleme.

Citește și: Ce mai face și cât de schimbată e Teodora Mocanu, fosta iubită a lui Eusebiu Cristea de la Insula Iubirii

Rănită de vorbele partenerului său de viață, frumoasa blondină și-a găsit rapid consolare în compania ispitei Andi. Apropierea dintre ei a început să fie tot mai vizibilă și, la un moment dat, au apărut chiar flirturile și dorința lui Andi de-a forma un cuplu cu Hannelore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aceștia s-au comportat precum doi îndrăgostiți și fanii emisiunii „Insula iubirii” s-au așteptat că povestea lor va sfârși printr-o relație oficială. Totuși, extrem de precaută, Hannelore a avut mereu grijă să lase loc de interpretări și chiar și pe Andi l-a bulversat cu jocul său amoros, în care a dat dovadă de faptul că nu își asumă decizii importante.

Surpriza a fost uriașă la ceremonia focului, atunci când Bogdan Ionescu și Hannelore s-au înfruntat pentru prima oară după plecarea lor în Thailanda. Cei doi și-au adus numeroase reproșuri, dar la un moment dat, blondina și-a schimbat complet atitudinea și a cerut nu doar iertare, ci și o nouă șansă. Practic, la ceremonia finală a focului, tânăra a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a nega jocul amoros făcut cu ispita Andi și pentru a se întoarce la partenerul său de viață.

Atunci a avut loc cea mai lungă ceremonie a focului din istoria emisiunii „Insula iubirii”. Reveniți în țară, cei doi s-au căsătorit, dar căsnicia lor nu a durat mult.

Timpul a trecut și iată că Hannelore și-a găsit fericirea în brațele altui bărbat, de care pare extrem de îndrăgostită. Recent, aceasta a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de iubitul său. Postarea a fost însoțită de versurile lui Adrian Păunescu și de o urare aniversară, semn că a fost ziua de naștere a noului său partener de viață.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x