Căutare Live

Cum arăta Andy de la „Insula iubirii”, înainte să se apuce de sală! Fanele au avut o surpriză: „Tu ești?!”

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1! Andi, una dintre cele mai dorite ispite masculine, și-a făcut o schimbare impresionantă de look.

Andy de la „Insula iubirii”

Andi, celebra ispită masculină de la emisiunea „Insula iubirii”, și-a pus fanele de pe Instagram pe jar cu fotografii în care se poate vedea schimbarea acestuia de look

În sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu au plecat împreună în Thailanda pentru a-și testa relația și pentru a afla dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

citește și: Insula iubirii, informația momentului! Ce ispite nu mai participă în sezonul următor al emisiunii

Totuși, lucrurile nu au decurs atât de bine precum se așteptau inițial și Hannelore a ajuns să petreacă tot mai mult timp în compania lui Andi, una dintre cele mai cunoscute și apreciate ispite din emisiune.

La finalul aventurii din Thailanda, Hannelore a ignorat sentimentele pe care le avea pentru Andi și a ales să se împace cu Bogdan, spre marea surpriză a tuturor.

citește și: Ionuț Gojman de la „Insula iubirii”, de nerecunoscut! Fanii, mirați de schimbarea uriașă

La ceva timp după terminarea emisiunii „Insula iubirii” sezonul 5, Andi a anunțat la „Xtra Night Show” faptul că nu simte că ar dori să mai participe într-un sezon viitor.

„Nu mai văd o provocare și dacă nu mai văd o provocare atunci nici implicarea mea nu mai este atât de mare și asta se vede”, a declarat una dintre ispitele masculine.

citește și: Îți amintești de Diana de la „Insula iubirii”? E complet schimbată: „Îți stă mult mai bine așa”

În prezent, Andi acordă mult timp pasiunii sale pentru sport și acest lucru se vede inclusiv în faptul că are un trup de atlet, din ce în ce mai bine lucrat.

O schimbare de look constă în faptul că fosta ispită de la „Insula iubirii” are părul mult mai lung decât erau fanii obișnuiți, un look extrem de apreciat de admiratoare. Cum arăta Andi în urmă cu 11 ani, înainte să se apuce de sală? Iată mai jos o fotografie postată de acesta pe Instagram!

Ispita George de la „Insula Iubirii”, dezvăluirea momentului! Iubita lui, pentru prima oară la TV: „Nu era genul meu”... Îți amintești de Diana de la „Insula iubirii”? E complet schimbată: „Îți stă mult mai bine așa”...
Ultimele știri
x