Antena Căutare

Hannelore de la „Insula iubirii”, alături de noul iubit! Fanii au reacționat imediat când l-au văzut: „Mamă, ce privire are”

Hannelore, fosta concurentă din emisiunea „Insula iubirii” de la Antena 1, și-a uimit din plin fanii atunci când a publicat pe Instagram o fotografie cu bărbatul care i-a furat inima!

Imagine cu Bogdan Ionescu și Hannelore Ulrich, pe vremea când formau un cuplu la „Insula iubirii” Galerie
De curând, fosta concurentă de la „Insula iubirii” sezonul 4 a postat o fotografie în care apare alături de un bărbat despre care dă de înțeles că ar fi iubitul său | Antena 1

În sezonul 4 al îndrăgitului show „Insula iubirii-Temptation Island” de la Antena 1, Hannelore Ulrich a venit împreună cu iubitul său de atunci, Bogdan Ionescu, pentru a da testul încrederii și al fidelității.

Cei doi au explicat la începutul emisiunii faptul că își doresc să își demonstreze lor și celor din jur faptul că formează un cuplu fericit, puternic, ce nu poate fi destrămat prea ușor. Ba mai mult decât atât, cei doi nu au exclus nici gândul căsătoriei.

Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” iubește din nou

Practic, încă de la început, cei doi au pozat în cuplul perfect venit doar să își confirme acest lucru prin testul iubirii dat în Thailanda. Câteva zile au tercut și adevărul a început să pară cu totul altul. Bogdan Ionescu a început însă încet, încet să dezvăluie detalii ce arătau că lucrurile. Hannelore Ulrich a început să fie tot mai apropiată de ispita Andi, în compania căruia a început să petreacă tot mai mult timp.

citește și: Ce mai face și cât de schimbată e Teodora Mocanu, fosta iubită a lui Eusebiu Cristea de la Insula Iubirii

După doar câteva zile, între cei doi a părut că se înfiripă o poveste de iubire. Extrem de precaută, Hannelore a avut mereu grijă să lase loc de interpretări și chiar și pe Andi l-a bulversat cu jocul său amoros, în care dă dovadă că nu își asumă decizii importante.

Descoperă mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus

Dezamăgită tot mai mult de modul în care iubitul său, Bogdan Ionescu, se comportă pe insula băieților, aceasta și-a continuat flirturile, tachinările și momentele de apropiere cu ispita Andi.

Hannelore Ulrich, în sezonul 4 „Insula iubirii”, privindu-l pe Bogdan la ceremonia focului

Hannelore Ulrich, în sezonul 4 „Insula iubirii”

Mulți au fost convinși că cei doi vor ajunge într-un final să formeze un cuplu. La finalul aventurii din Thailanda, în sezonul 4 al emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, Hannelore s-a schimbat radical atunci când a ajuns față în față cu iubitul său, Bogdan Ionescu. La ceremonia finală a focului, tânăra a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a nega jocul amoros făcut cu ispita Andi și pentru a se întoarce la partenerul său de viață.

citește și: Îl mai ții minte pe Bogdan Oancea de la Insula Iubirii? Fostul iubit al Giei și-a schimbat radical look-ul și e de nerecunoscut

Atunci a avut loc cea mai lungă ceremonie a focului din istoria emisiunii „Insula iubirii”. Reveniți în țară, cei doi s-au căsătorit, dar căsnicia lor a fost sortită eșecului mai devreme decât se aștepta oricine.

Hannelore Ulrich de la „Insula iubirii” are un nou iubit

După divorț, Hannelore Ulrich a fost mult mai discretă cu viața sa personală. De curând, fosta concurentă de la „Insula iubirii” sezonul 4 a postat o fotografie în care apare alături de un bărbat despre care dă de înțeles că ar fi iubitul său.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat și imaginea a adunat instant numeroase aprecieri și comentarii.

„Multa fericire si iubire hot asa pana la batranete sa aveti ❤️😘”, „meriți sa fii fericita din plin ❤️ sunteți foarte frumoși ❤️ 🙏 🌷”, „Mama ce privire are 😱😱😱 ✌🥵🥵🤤🤤🤤🤤🤤🤤”, iată o parte din comentariile date de fani, pe pagina de Instagram a fostei concurente de la „Insula iubirii”.

„Da da, e al meu! Asa ma priveste el pe mine 🥰👀”, a fost replica dată de Hannelore, care pare mai îndrăgostită ca niciodată.

Ispita George de la Insula Iubirii, primele imagini cu fiica sa. Cum arată cea mai importantă ființă din viața lui... Irina Stroia, fostă ispită la "Insula Iubirii", a ajuns la psiholog. Cu ce probleme se confruntă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x