Insula Iubirii

IN CURAND...

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi! Cum au fost surprinși cei doi - VIDEO

 

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi. Cei doi au fost filmați sărutându-se și îmbrățișându-se la un eveniment.  

Într-un clip ce a fost publicat pe internet, Hannelore și Andi au parte de o revedere emoționantă, la un târg de mirese.

În imagini, Andi este surprins făcându-și apariția la eveniment fiind încărcat cu trandafiri roșii.

El îi oferă unul dintre trandafiri lui Hannelore, pe care apoi o sărută pe obraz, o îmbrățișează și o mângâie pe spate.  

După îmbrățișare, Hannelore apare zâmbind larg.

Pe durata șederii în Thailanda, Hannelore s-a apropiat extrem de mult de ispita Andi și cei doi au dat tuturor impresia că vor forma un cuplu. La final, blonda a ales să se întoarcă la iubitul Bogdan.

Deși ea l-a trădat, el a iertat-o și a luat-o chiar şi de nevastă. Însă, minunea pare că a ţinut doar câteva luni! Hannelore şi Bogdan de la „Insula iubirii” şi-ar fi spus „adio"! Deși nu este ceva confirmat, cei doi nu prea se mai afișează împreună.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe