Insula Iubirii

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi! Cum au fost surprinși cei doi - VIDEO

 

Hannelore de la „Insula Iubirii” a ajuns din nou în brațele ispitei Andi. Cei doi au fost filmați sărutându-se și îmbrățișându-se la un eveniment.  

Într-un clip ce a fost publicat pe internet, Hannelore și Andi au parte de o revedere emoționantă, la un târg de mirese.

În imagini, Andi este surprins făcându-și apariția la eveniment fiind încărcat cu trandafiri roșii.

El îi oferă unul dintre trandafiri lui Hannelore, pe care apoi o sărută pe obraz, o îmbrățișează și o mângâie pe spate.  

După îmbrățișare, Hannelore apare zâmbind larg.

Pe durata șederii în Thailanda, Hannelore s-a apropiat extrem de mult de ispita Andi și cei doi au dat tuturor impresia că vor forma un cuplu. La final, blonda a ales să se întoarcă la iubitul Bogdan.

Deși ea l-a trădat, el a iertat-o și a luat-o chiar şi de nevastă. Însă, minunea pare că a ţinut doar câteva luni! Hannelore şi Bogdan de la „Insula iubirii” şi-ar fi spus „adio"! Deși nu este ceva confirmat, cei doi nu prea se mai afișează împreună.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Insula Iubirii, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/insula-iubirii/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/groups/Insula.Iubirii/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/insulaiubirii_oficial/

🌴💔 Urmăreşte Insula Iubirii pe Antena Play: https://s.a1.ro/ZMuaphZ. Dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE